Web Analytics
Trener omladinaca Partizana prezadovoljan plasmanom u nokaut fazu Lige šampiona - BetaRS

Trener omladinaca Partizana prezadovoljan plasmanom u nokaut fazu Lige šampiona

Fudbal | Izvor: Beta | 29.11.2023 | access_time 10:05
Trener omladinaca Partizana prezadovoljan plasmanom u nokaut fazu Lige šampiona
Trener omladinaca Partizana Nenad Stojaković rekao je da je prezadovoljan plasmanom u nokaut fazu fudbalske Lige šampiona za mlade i da su golovi i šanse koje su crno-beli ostvarili odlika velikog tima.

"Ovu pobedu poklanjam navijačima. Želim da uživaju i da se raduju zajedno sa nama. Zaista sam prezadovoljan. Ono što je veoma važno pored pobede i golova koje smo postigli je način na koji smo postigli golove i šanse koje smo stvarali – to je odlika velikog tima i velikog kluba", rekao je Stojaković, preneo je klupski sajt.

Omladinci Partizana plasirali su se u utorak u nokaut fazu Lige šampiona, pošto su u revanš utakmici u Humskoj pobedili moldavski Šerif sa 5:2. U prvoj utakmici Partizan je izgubio sa 0:2.

Po dva gola postigli su Dušan Jovanović i Nemanja Trifunović, a jedan gol Bogdan Mirčetić.

"Prelep je osećaj. Gol je došao, ali je tim sve uradio. Ja sam samo pojedinac koji se istakao. Sve je ovo normalno. Očekivali smo da ćemo proći. Trudili smo se, radili smo, analizirali smo ekipu, potrudili se maksimalno i ostvarili cilj koji smo postavili na početku. Želim da zahvalim i navijačima što su nas podržali po ovom vremenu, prehladno je bilo. Prvi put sam igrao na stadionu Partizana i ne mogu da opišem taj osećaj", rekao je Jovanović.

Njegov saigrač Trifunović rekao je da je ekipa verovala u prolaz u nokaut fazu.

"Svi smo verovali u prolazak dalje, jer smo mi Partizan. Igrali smo na domaćem terenu i od početka smo znali šta treba da radimo, sve je rezultiralo ovom pobedom i plasmanom dalje", rekao je Trifunović i dodao da mu je mnogo značila podrška navijača.

Partizan će protivnika dobiti kada se završi grupna faza Lige šampiona i to će biti jedna od drugoplasiranih ekipa.

Teme