Web Analytics
Fudbaleri Zvezde pobedili Napredak - BetaRS

Fudbaleri Zvezde pobedili Napredak

Fudbal | Izvor: Beta | 03.12.2023 | access_time 17:05
Fudbaleri Zvezde pobedili Napredak
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u Kruševcu Napredak sa 1:0, u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

Jedini gol postigao je Piter Olajinka u sedmom minutu, pa su se crveno-beli posle četvrte uzastopne pobede vratili na tri boda zaostatka za Partizanom.

Zvezda je povela u sedmom minutu kada se u gužvi pred golom najbolje snašao Olajinka, primio loptu i iz voleja je poslao u mrežu.

U 17. minutu Napredak je zapretio, ali je šut Lazara Zličića blokiran.

Posle toga u pokušavao je Osman Bukari ali je bio neprecizan.

Golman Zvezde Omri Glazer pao je na zemlju posle topovskog udara koji su njegovi navijači bacili na teren, ali se ubrzo pridigao, a njegov saigrač In Bom Hvang se požalio na povredu u 38. minutu ali je nastavio utakmicu.

U 44. minutu Napredak je bio u šansi, posle nekoliko blokiranih šuteva u kaznenom prostoru lopta je došla do Đorđa Jovanovića, koji je iz izgledne situacije šutirao pored gola.

Prvu šansu u drugom poluvremenu imao je Hvang u 62. minutu, a golman kruševaćke ekipe Vladimir Bajić je bez problema odbranio.

Posle toga se u dobroj šansi pred domaćim golmanom našao Bukari, ali mu je Bajić odbranio u 73. minutu.

Zvezda je zatim imala dve šanse, Hvangov šut je u 80. minutu odbranio domaći golman, a četiri minuta kasnije loše je šutirao Bukari.

Poslednju priliku na utakmici nije iskoristio Napredak u nadoknadi vremena, kada je Zličić bio neprecizan.

Zvezda je druga na tabeli sa 40 bodova, a Napredak, koji je pretrpeo drugi uzastopni poraz, ukupno deveti u prvenstvu, zauzima 12. mesto na tabeli sa 17 bodova.

Teme