Web Analytics
Naslovne strane za sredu 6. decembar - BetaRS

Naslovne strane za sredu 6. decembar

Društvo | 06.12.2023 | access_time 08:25
Naslovne strane za sredu 6. decembar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 6. decembar 2023. godine pišu o navodnom bugarskom špijunu u Bosilegradu, ubistvu devojčice u Severnoj Makedoniji i izborima u Srbiji.

BLIC - O ubistvu 14-godišnje devojčice u Severnoj Makedoniji, list piše pod naslovom "Zločin u Skoplju ne prestaje da šokira region".

VEČERNJE NOVOSTI - O uhapšenom u Bosilegradu osumnjičenom za špijunažu, u tekstu "Ko je bio u mreži Bugarskog špijuna". "I Britanci hoće da se opet kopa u Jasenovcu", piše list.

DANAS - O odnosima Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije u tekstu "Vučićeva taktika za Dačića". "Penzioneri vraćaju novac zbog greške PIO fonda", piše list.

NOVA - Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Mila Popović za list ocenjuje "Vučić i Šapić znaju da će ih Beograđani smeniti". O navodnim vezama kriminalnih struktura i vladajuće stranke, list piše u tekstu "Mi vama mišiće, vi nama slobodu".

POLITIKA - Lider Narodne stranke Vuk Jeremić u intervjuu za list poručuje "Redefinisanje odnosa prema EU je neophodno". Prvi na pokrajinskoj listi Srpske radikalne stranke Đurađ Jakšić navodi "Ukinuti komunističku tvorevinu AP Vojvodina".

KURIR - Minstar finansija Siniša Mali rekao je za ovaj list da je minimalac u Srbiji za 10 godina duplo porastao. List piše i da stanovnici Srbije imaju "Loše navike" kada je odlazak kod lekara u pitanju, pridržavanje prepisane terapije i praktikovanju alternativne i tradicionalne medicine.

SRPSKI TELEGRAF - "Prljavi plan Brtitanaca za Novaka", hteli Đokovića da ožene plemkinjom i odvoje od Srbije. List piše o propalim pokušajima da se unutar Srpske napredne stranke napravi raskol, a predsednik Vučić posvađa sa najbližim saradnicima.

ALO - "Putin će napasti NATO za tri godine". List prenosi i intervju sa ministrom Goranom Vesićem koji kaže da su plan i politika predsednika Vučića da se razvija svaki deo Srbije.

Teme