Web Analytics
Popović (SSP): Šapić i Vučić znaju da ih Beograđani ne žele i da je podrška SNS-u u padu - BetaRS

Popović (SSP): Šapić i Vučić znaju da ih Beograđani ne žele i da je podrška SNS-u u padu

Politika | 06.12.2023 | access_time 10:45
Popović (SSP): Šapić i Vučić znaju da ih Beograđani ne žele i da je podrška SNS-u u padu
Foto: Beta/MILOS MISKOV

Prva na listi "Srbija protiv nasilja" za beogradske izbore Mila Popović ocenila je da predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić i predsednik Srbije Aleksandar Vučić znaju da ih Beograđani ne žele i da je podrška Srpske napredne stranke (SNS) u prestonici u slobodnom padu.

Popović je za današnji list "Nova" rekla da se građani glavnog grada plaše za bezbednost dece kada ih šalju u školu, na igralište ili koncert, da su zaprepašćeni rušenjem čitavih delova grada u kojima nestaju objekti koji su kultruna dobra ili im je istekla zaštita samo da bi bili srušeni.

Dodala je da strahuju da će ispod njihovog prozora preko noći "bahati investitor" početi da zida "betonsku grdosiju" koja remeti sve u kraju u kome žive.

"Kažu nam da strahuju kada se nađu pred kasama u prodavnicama, jer ne znaju da li će imati dovoljno novca da kupe sve što su staviliu korpu. Žale se na prevoz u kome provode sate i dane života, leti se kuvajući, a zimi strahujući da će se vozila slupati zbog dotrajalih guma ili prepoloviti, kao pre neki dan što se prepolovio autobus u centru grada", rekla je Popović.

Rekla je i da će svi koji dele njihovu viziju o Beogradu kao sigurnom gradu, u kome se umesto u beton i kvadrate ulaže u ljude i kvalitet njihovog života, moći da zajedno sa njima uvedu red i vrate normalan život u Beograd.

Teme