Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak 7. decembar - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak 7. decembar

Društvo | 07.12.2023 | access_time 08:20
Naslovne strane za četvrtak 7. decembar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 7. decembar pišu o ubistvu devojčice u Severnoj Makedoniji, o predstojećim izborima, o dolasku suosnivača kompanije "Epl" Stiva Voznijaka u Srbiju i drugim temama.

BLIC - "Vanju oteli i ubili zbog dedinog blaga", o ubistvu devojčice u Severnoj Makedoniji. Pod naslovom "U opasnosti smo od izumiranja vrste i zato moramo da pogledamo gore", list piše o konferenciji ekoloških i biznis lidera na Kopaoniku.

ALO - Zločin u Severnoj Makedoniji: "Ubicu odao fejsbuk". "Genije postao Srbin", o dolasku Stiva Voznijaka.

VEČERNJE NOVOSTI - Ministarka zdravlja Danica Grujičić navodi za list "Veteranima napokon zdravstvena knjižica". "Berbokova mirođija i u srpskim izborima", o izjavama šefice nemačke diplomatije.

DANAS - "SPS kao vreća za predizborno udaranje", o odnosima Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije. "Neslana šala ili uvreda žrtava Holokausta", o fotomontaži predsednice Saveta REM-a Olivere Zekić u nacističkoj uniformi.

NOVA - "Razočarani naprednjaci mogu da se okrenu SPS-u", navodi list. Kandidat liste "Srbija protiv nasilja" za gradonačelnika Šapca Nebojša Zelenović navodi za list: "Konačno će se desiti 6. oktobar, banditi u politici će na sud".

INFORMER - Stiv Voznik: "Promovisaću interese Srbije sve dok sam živ", piše list. Zločin u Severnoj Makedoniji: "Ćerku predao dželatu da bi mu isplatio dug".

KURIR - "Došao Stiv Voznijak", piše list o dolasku suosnivača Epla u Srbiju. "Šampion", o Luki Miloševiću učeniku srednje vojne škole osvajaču brojnih medalja u straljaštvu.

SRPSKI TELEGRAF - Zločin u Severnoj Makedoniji "Vanju ubila sekta". Došao Stiv Voznijak, osnivač Epla dobija naš pasos, piše list.

POLITIKA - "Državljanstvo Srbije za Stiva Voznijaka", o poseti suosnivača kompanije "Epl". Kandidat zliste "Srbija protiv nasilja" za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović kaže za list "Potpuna otvorenost u radu biće imperativ". Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović ocenjuje "U srpskoj politici postoje dva i po političara".

Teme