Web Analytics
Obradović (SSP): Plan 'Pokreni Beograd 2030.' za razvoj potencijala glavnog grada - BetaRS

Obradović (SSP): Plan 'Pokreni Beograd 2030.' za razvoj potencijala glavnog grada

Politika | 08.12.2023 | access_time 10:10
Obradović (SSP): Plan 'Pokreni Beograd 2030.' za razvoj potencijala glavnog grada
Foto: Beta/Ana Slovic

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović naveo je danas da ta koalicija ima plan pod nazivom 'Pokreni Beograd 2030.' (Launch Belgrade 2030.) koji ima za cilj podršku preduzetništvu na tri fronta - tradicionalnom, zanatskom i inovacionom.

"Beograd ima potencijal da bude centar preduzetništva, inovacija i poslovnog prosperiteta u regionu. Taj naš potencijal ćemo razviti posle smene vlasti jer su ljudi naš najveći resurs i to niko ne može da nam oduzme", istakao je Obradović, a saopštila Koalicija.

On je naveo da plan podrazumeva osnaživanje komunikacije sa preduzetnicima na gradskom i lokalnom nivou, kao osnivanje informativnih centara i prostora za zajednički rad, kao i obezbeđivanje prostora radi podrške preduzetničkim inicijativama.

Takođe, promovisanje preduzetništva kroz godišnje marketinške kampanje, organizaciju događaja koji će podsticati inovativna rešenja, kao i promociju programa podrške među školama i fakultetima radi inspirisanja budućih preduzetnika.

"Ovim merama, želimo stvoriti okruženje koje će podržavati naše preduzetnike na putu ka uspehu. Pozivam sve sugrađane da glasaju za listu 'Srbija protiv nasilja' i da se pridruže zajedničkom naporu kako bismo zajedno izgradili Beograd koji podržava kreativnost, inovacije i preduzetnički duh", zaključio je Obradović.

Teme