Web Analytics
Popović (SSP): Šapić da obavesti policiju i građane o saznjanima o lažnim dojavama o bombam - BetaRS

Popović (SSP): Šapić da obavesti policiju i građane o saznjanima o lažnim dojavama o bombam

Politika | 08.12.2023 | access_time 17:10
Popović (SSP): Šapić da obavesti policiju i građane o saznjanima o lažnim dojavama o bombam

Prva na listi "Srbija protiv nasilja" za beogradske izbore Mila Popović pozvala je danas predsednika Privremenog organa Beograda Aleksandra Šapića da saznanja koja ima o učestalim lažnim dojavama o bombama u školama i drugim institucijama u Beogradu, prosledi ministru policije Bratislavu Gašiću i da o njima obavesti građane.

Popović je u pisanoj izjavi ocenila da vlast Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu "nije u stanju da reši problem dojava o bombama koje su postale svakodnevica".

"Đaci gube sate i dane nastave smrzavajući se isped svojih škola dok čekaju da policija završi provere, roditelji u strahu napuštaju posao i trče po svoju decu dok prosvetni radnici brinu o bezbednosti svojih učenika ali o celokupnom procesu nastave koji je ugrožen", navela je predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP).

Ocenila je da za to vreme Šapić kao "SNS kandidat za gradonačelnika, piše saopštenja i besramno traži krivce među političkim protivnicima optužujući nekog da ovo radi zbog funkcije".

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandra Šapića ocenio je povodom današnjih dojava da one služe za "sakupljanje izbornih poena".

Teme