Web Analytics
Naslovne strane za subotu 9. decembar - BetaRS

Naslovne strane za subotu 9. decembar

Društvo | 09.12.2023 | access_time 10:05
Naslovne strane za subotu 9. decembar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 9. decembar 2023. pišu o spisku podrške 2.000 poznatih ličnosti listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" i drugim predizbornim temama.

POLITIKA - List prenosi izjavu mađarskog premijera Viktora Orbana "Nisam siguran da EU iskreno želi Srbiju". Jedna od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" Marinika Tepić za list kaže "Imamo pla i tim za borbu protiv bede i siromaštva".

KURIR - "Palestince teraju da kleče polugoli i vezanih očiju", o ratu Izraela i Hamasa. Pod naslovom "Crni Aleksa - Pet preloma za 22 meseca", o novoj povredi košarkaša Alekse Avramovića.
BLIC - "I Jokić podržao listu SNS", piše list o spisku javnih ličnosti koji su podržali listu "Srbija ne sme da stane". List predstavlja i istraživanje "Svi dokazi o poreklu Srba".

VEČERNJE NOVOSTI - Ambasador Rusije Aleksandar Bocan Harčenko u autorskom tekstu za list navodi "Zapad je u kampanji revizije istorije".

DANAS - Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas kaže za list "Ako glasa pet odsto više građana, Vučić neće biti na vlasti". O spisku podrške listi "Srbija ne sme da stane", list piše u tekstu "Demonstracija moći Aleksandra Vučića".

INFORMER - "Nikola Jokić podržao listu 'Srbija ne sme da stane'", o spisku poznatih ličnosti koje su podržale listu Srpske napredne stranke. "Vučiću prete zbog Miketića", navodi list.

NOVA - "Žestoke svađe naprednjaka", o navodnim sukobima u redovima Srpske napredne stranke u Kruševcu i Valjevu. "Radoičić na tri liste - Interpolovoj, crnoj, ali i listi najbogatijih", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - "Bivši igrač Partizana uhapšen", o fudbaleru Simonu Vukčeviću kod koga je pronađen pištolj i 126 metaka. "Jokić, Bobi, Piksi podržali Vučića", o spisku podrške listi SNS-a.

ALO - U tekstu "Svi za Vučića", list piše o 2.000 javnih ličnosti koje su podržale listu "Srbija ne sme da stane". "Pobeda Trampa je kraj NATO", navodi list.

Teme