Web Analytics
Bahar: Lep je osećaj vratiti se na prvo mesto na tabeli - BetaRS

Bahar: Lep je osećaj vratiti se na prvo mesto na tabeli

Fudbal | Izvor: Beta | 09.12.2023 | access_time 18:45
Bahar: Lep je osećaj vratiti se na prvo mesto na tabeli
Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar rekao je danas da je lep osećaj vratiti se na prvo mesto na tabeli, posle pobede protiv Mladosti iz Lučana, ali i oboriti svetski rekord po broju uzastopnih utakmica bez poraza na domaćem terenu u prvenstvu.

"Danas smo postali svetski rekorderi, ali smo se takođe i vratili na prvo mesto na tabeli, možda samo na dva dana, ali je lep osećaj. Nije bila laka utakmica, ali smo pronalazili rešenja i igrali pametno. Mladi fudbaleri su ušli u igru i preokrenuli utakmicu, izuzetno sam zadovoljan time. Dobar je trenutak da nastavimo u istom ritmu i u sredu", rekao je Bahar, navodi se na klupskom sajtu.

Fudbaleri Zvezde pobedili su na stadionu "Rajko Mitić" Mladosti iz Lučana sa 3:1, u utakmici 18. kola Super lige Srbije. Zvezda je sada prva na tabeli sa 43 boda, koliko ima i drugoplasirani Partizan, koji ima utakmicu manje.

Kako je navedeno, crveno-beli su danas odigrali 122. uzastopnu utakmicu bez poraza na svom terenu u prvenstvenim utakmicama, što je novi svetski rekord. Zvezda je seriju počela 30. aprila 2017. godine i oborila je rekord Real Madrida od 121 utakmice, navodi se na klupskom sajtu.

"Uvek je lepo biti deo istorije. Hvala bivšim trenerima, klubu, igračima, članovim stručnog štaba, što su započeli niz, a mi smo samo nastavili i ponosni smo na činjenicu da smo uspeli da srušimo svetski rekord", naveo je izraelski trener.

Zvezda će u sredu na svom terenu igrati protiv Mančester sitija, poslednju utakmicu grupne faze u Ligi šampiona.

"Očekuje nas drugačija utakmica. Igraćemo protiv Mančester sitija, možda i najboljeg tima na svetu. Moramo da iskoristimo dobar trenutak, verujemo da će stadion biti pun. Želimo da završimo takmičenje u grupnoj fazi dobrim rezultatom", rekao je Bahar.

Teme