Web Analytics
Anđušić želi ozbiljan pristup utakmici protiv Studentskog centra - BetaRS

Anđušić želi ozbiljan pristup utakmici protiv Studentskog centra

Kosarka | Izvor: Beta | 10.12.2023 | access_time 15:30
Anđušić želi ozbiljan pristup utakmici protiv Studentskog centra
Košarkaš Partizana Danilo Anđušić rekao je danas da je Studentski centar neugodna ekipa i da crno-beli moraju ozbiljno da pristupe predstojećoj utakmici u ABA ligi.

"Poslednjih nekoliko utakmica sa Studentskim centrom su bile jako teške. Moramo maksimalno koncentrisano da pristupimo toj utakmici. Da igramo sa istom željom, energijom i motivacijom kao u Evroligi u poslednjih par mečeva. Ne smemo da dozvolimo nikakvo opuštanje, moramo od samog starta da igramo jako, da im ne dozvolimo da se razigraju. Oni su veoma neugodan protivnik, moramo dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i pobedimo", rekao je Anđušić preneo je klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u ponedeljak od 20 časova u Beogradskoj areni protiv Studentskog centra utakmicu 11. kola ABA lige.

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da predstojeći protivnik zaslužuje svako poštovanje.

"Igrali smo sa njima finale ABA Superkupa i izgubili u jednoj izvanrednoj utakmici. Svesni smo kvaliteta koje oni imaju, probali smo da se osvežimo u ovih par dana posle utakmice u Evroligi i da se pripremimo da odigramo najbolju utakmicu sutra", naveo je on.

Za sve učenike osnovnih škola ulaz u Beogradsku arenu će biti besplatan.
Potrebno je da deca na ulazima pokažu đačku knjižicu, pasoš ili neki drugi dokument koji potvrđuje njihov identitet i godine.

Partizan u utakmici ulazi skorom od sedam pobeda i tri poraza, a podgorička ekipa sa šest pobeda i četiri poraza.

Teme