Web Analytics
Šešelj: SRS kremen kamen borbe za interese Srbije - BetaRS

Šešelj: SRS kremen kamen borbe za interese Srbije

Politika | Izvor: Beta | 12.12.2023 | access_time 11:30
Šešelj: SRS kremen kamen borbe za interese Srbije
Foto: Beta/Miloš Miškov
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da će SRS kritikovati vlast "kad povlači loše poteze" ali i da će biti "kremen kamen kad se brane Kosovo i Metohija i Republika Srpska i kad se ne prihvata uvođenje sankcija Rusiji".

 
Šešelj je u Novom Sadu, gde je građanima delio svoje i knjige drugih autora iz SRS, rekao da očekuje solidan izborni rezultat radikala na izborima 17. decembra.

 
"Očekujemo da ćemo imati brojne poslaničke grupe i u republičkoj i pokrajinskoj skupštini. Kritikovaćemo vlast kad god vrši neke loše radnje i povlači neke loše poteze, ali biti kremen kamen kad se brane interesi Srbije, kad se brani Kosovo i Metohija, kad se brani Republika Srpska i kad se ne prihvata zavođenje sankcija bratskoj Rusiji", rekao je Šešelj.

 
Ocenio je da se "niko ko glasa" za liste SRS na parlamentarnim i pokrajinskim izborima neće "razočarati ni pokajati". 

 
"Mi samostalno izlazimo na parlamentarne i pokrajinske izbore 17. decembra pod parolom 'Otadžbina Srbija, majka Rusija, Srbija u BRIKS'. Garantujem da se niko ko da glas našim listama pod rednim brojem 3 neće razočarati ni pokajati", naveo je lider radikala.
 
 
Ceo video materijal dostupan OVDE.

Teme