Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak 14. decembar - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak 14. decembar

Društvo | 14.12.2023 | access_time 08:25
Naslovne strane za četvrtak 14. decembar
Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o kampanji za izbore zakazane za 17. decembar.

ALO - Intervju sa ministrom finansija Sinišom Malim "Dokazali smo da obećanja ispunjavamo".

BLIC - "Prolećni dani do Nove godine", prenosi list prognozu meteorologa. "Srbija za EU važna kao i Ukrajina", piše list, uz pitanje da li je to ohrabrenje ili stvarni stav Brisela.

VEČERNJE NOVOSTI - "Autonomaši neće ponovo podići glavu", kazao je funkcioner Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović. "Ne želimo reprizu ružnog filma sa bivšim režimom u glavnoj ulozi", kazao je lider Srpske napredne stranke Miloš Vučević.

DANAS - "Bez zastrašivanja i ucena SNS-u duplo manje glasova", piše list. "Spasićemo Beograd od urbicida", kazao je kandidat liste "Srbija protiv nasilja" za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović.

INFORMER - O početku izgradnje novog autoputa "Od Beograda do Zrenjanina za 30 minuta!".

KURIR - "Otvoreno", list prenosi intervju premijerke Ane Brnabić koja je za Kurir televiziju govorila o predstojećim izborima.

NOVA - "Pobeđujemo 17. decembra, diktator Srbije je u strahu", kazali su nosioci liste "Srbija protiv nasilja" Marinika Tepić i Miroslav Aleksić. "Er Srbija deli otkaze zbog sindikalnog delovanja", piše list.

POLITIKA - "Stabilnost i kontinuitet su preduslovi napretka Srbije", kazao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Žene u misiji širenja patriotizma, humanosti i prosvetiteljstva", o Kolu srpskih sestara.

SRPSKI TELEGRAF - O izborima koji će se održati 17. decembra "Svi protiv Vučića".

Teme