Web Analytics
Glasali nosioci lista i stranački lideri - BetaRS

Glasali nosioci lista i stranački lideri

Politika | 17.12.2023 | access_time 11:40
Glasali nosioci lista i  stranački lideri
Foto.Beta/Miloš Miškov

Đilas glasao ubrzo po otvaranja biračkog mesta, na Vračaru

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, treći na izbornoj listi "Srbija protiv nasilja" za parlamentarne izbore, glasao je jutros u 7.20 u Beogradu, na biračkom mestu 29. u Osnovnoj školi "Jovan Miodragović", na Vračaru.

 

Aleksandar Šešelj glasao u Batajnici, u OŠ 'Svetislav Golubović Mitraljeta'

Zamenik predsednika Srpska radikalne stranke Aleksandar Šešelj glasao je jutros u 7.30 časova na biračkom mestu 103 u Osnovoj školi "Svetislav Golubović Mitraljeta" u Batajnici.

 

Predsednik Aleksandar Vučić glasao na Novom Beogradu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić glasao je jutros oko 8.50 na biračkom mestu 140 u vrtiću "Tesla - Nauka za život" na Novom Beogradu.

Vučić je nosilac liste "Srbija ne sme da stane", koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke.

 

Na Vračaru glasao lider Novog DSS-a Miloš Jovanović

Na biračkom mestu broj 36. u Osnovnoj školi "Jovan Miodragović" na Vračaru glasao je lider Nove Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović, koji je i jedan od licera koalicije NADA.

 

Premijerka Ana Brnabić glasala na Dedinju

Premijerka Srbije i kandidatkinja sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Ana Brnabić glasala je jutros u 9.15 časova na biračkom mestu 34, u Školi za dizajn, u beogradskom naselju Dedinje. Premijerka je na glasanje došla u pratnji partnerke i sina.

Prethodno je ministarka za zaštitu zivotne sredine i funkcionerka Srpske napredne stranke Irena Vujović glasala na tom biračkom mestu.

Ivica Dačić glasao na Dedinju

Predsednik Socijalisticke partije Srbije Ivica Dacic sa suprugom i sinom glasa na vanrednim parlamentarnim i lokalnim izborima na birackom mestu u MZ 'Dedinje' u Bulevaru Kneza Aleksandra Karadjordjevica u Beogradu.

Glasali nosioci lista i  stranački lideri
Foto: Beta/Milan Ilić




Glasao prvi na listi Srbija protiv nasilja Radomir Lazović

Na biračkom mestu u Zdravstvenoj stanici (Koste Stojanovića 2) u Beogradu glasao je prvi na listi Srbija protiv nasilja Radomir Lazović .

Glasao predsednik SDS Boris Tadić

Na biračkom mestu u Zdravstvenoj stanici (Koste Stojanovića 2) u Beogradu glasao je predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić.





Dobrica Veselinović (Srbija protiv nasilja) glasao na Novom Beogradu

 
Jedan od nosilaca liste za Beograd ``Srbija protiv nasilja`` Dobrica Veselinović glasao je petnaestak minuta posle 10 časova na biračkom mestu broj osam, u bloku 22 na Novom Beogradu u društvu supruge i ćerke.




Jeremić glasao u OŠ 'Sveti Sava' na Vračaru
 
 
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić glasao je na biračkom mestou 22 u OŠ ``Sveti Sava``, Nikolaja Krasnova br.8 na Vračaru u Beogradu.


Marinika Tepić glasala na vanrednim  na birackom mestu 131 u novosadskoj MZ 'Sonja Marinkovic'

Potpredsednica Stranke slobode i pravde i jedna od nosilaca liste 'Srbija protiv nasilja' Marinika Tepi' glasala je  na vanrednim parlamentarnim i pokrajinskim izborima na birackom mestu 131 u novosadskoj MZ 'Sonja Marinković'.
Glasali nosioci lista i  stranački lideri
Foto: Beta/Dragan Gojić




 Miloš Vučević glasao na birackom mestu 188 u MZ Narodni heroji u Novom Sadu

Ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević glasao je  na vanrednim parlamentarnim i pokrajinskim izborima na birackom mestu 188 u MZ Narodni heroji u Novom Sadu. 
Glasali nosioci lista i  stranački lideri
Foto: Dragan Gojic






Zelenović glasao u Šapcu
Kopredsednik stranke Zajedno, kandidat za gradonačelnika Šapca liste "Šabac protiv nasilja" i kandidat za narodnog poslanika liste "Srbija protiv nasilja" Nebojša Zelenović glasao je jutros u osam časova u Mesnoj zajednici "Žika Popović" u Šapcu.

Vladimir Obradović glasao na na birackom mestu u Subotičkoj ulici u Beogradu

Vladimir Obradovic glasa na vanrednim parlamentarnim i lokalnim izborima na birackom mestu u Subotickoj ulici u Beogradu.
Glasali nosioci lista i  stranački lideri
Foto; Beta/Milan Obradović
 
 
 

 

Milan Krkobabić glasao  na glasackom mestu 81, u Domu zdravlja Novi Beograd u Nehruovoj

Predsednik PUPS-a i ministar za brigu o selu Milan Krkobabic glasao je danas u 11 casova na izborima za novi sastav parlamenta i lokalnu vlast u glavnom gradu na glasackom mestu 81, u Domu zdravlja Novi Beograd u Nehruovoj.

Glasali nosioci lista i  stranački lideri
Foto: Beta/Emil Vaš

 

 

Kandidat socijalista za gradonačelnika Tomislav Fila glasao u Starom gradu

Kandidat Socijalističke partije Srbije za gradonačelnika Beograda Toma Fila glasao je danas oko 10.00 časova na biračkom mestu u Mesnoj zajednici Terazije, u Gradskoj opštini Stari grad.

Glasali nosioci lista i  stranački lideri
Foto: Beta/Milan Ilić

 

Stojković (Zajedno) glasala na Novom Beogradu

Kopredsednica stranke Zajedno i kandidatkinja za poslanicu na listi "Srbija protiv nasilja" Biljana Stojković glasala je danas u 10 časova u Osnovnoj školi Duško Radović na Novom Beogradu.

Glasali nosioci lista i  stranački lideri
BETAPHOTO/ATA Media/Dusan Milenkovic

 

 

Ponoš glasao  na birackom mestu u Subotičkoj ulici u Beogradu 

Predsednik stranke Srbija Centar Zdravko Ponoš glasao je na vanrednim parlamentarnim i lokalnim izborima na birackom mestu u Subotičkoj ulici u Beogradu.

Glasali nosioci lista i  stranački lideri
Foto: Beta/ Milan Obradović

 

Predsednik Dveri Boško Obradović glasao u Čačku
 
 Predsednik Srpskog pokreta Dveri i jedan od nosilaca izborne liste "Nacionalno okupljanje" Boško Obradović glasao je danas u 12.44 časova na biračkom mestu broj 2 u Vatrogasnom domu, u naselju Alvadžinica u Čačku.

On je na glasanje došao zajedno sa suprugom Julijom. 

Teme