Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak 21. decembar - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak 21. decembar

Društvo | 21.12.2023 | access_time 08:40
Naslovne strane za četvrtak 21. decembar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 21. decembar pišu o izborima održanim u Srbiji 17. decembra, upadu kosovske policije u kompleks "Rajska banja" u Banjskoj i o hapšenju osumnjičenih za krivična dela u Velikoj Britaniji.

BLIC - Stručnjaci o formiranju vlasti u Srbiji: "Odugovlačenje sa vladom nije u interesu Srpske napredne stranke". "Uhapšeni Srbin opljačkao Lamparda i Tamaru Eklston", o Obrenovčaninu koji je organizovao krađe u Britaniji.

DANAS - List prenosi izjavu jednog od osnivača liste "Mi - Glas iz naroda" Aleksandra Pavića: "Nećemo koaliciju sa vladajućom partijom". Analiza upisa na fakultete Beogradskog univerziteta: "Studenti više biraju privatne fakultete".

NOVA - "Nema čestitiki Vučiću na pobedi", o tišini Zapada povodom održanih izbora u Srbiji. "Bez istrage protiv žandarma Vučka", o odluci Tužilaštva za organizovani kriminal.

VEČERNJE NOVOSTI - "Prizivaju strance da ovde sude o izborima", list piše o potezima prozapadne opozicije. O preuzimanju kompleksa "Rajska banja" u Banjskoj list piše: "Srpsku banju Kurti predao policajcima".

INFORMER - List piše o protestima opozicije ispred Republičke izborne komisije: "Đilasovci priznali da su lažovi! A i dalje hoće da ruše državu".

KURIR - "Nestorović odškrinuo vrata saradnji sa SNS i SPS" o mogućim koalicijama u Beogradu, piše list.

ALO - List pod naslovom "Zapad želi Majdan u Srbiji", prenosi izjavu predstavnice ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove.

POLITIKA - "Protesti u Beogradu, Kurtijevi teror na KiM" o nedavno održanim izborima i upadu prištinskih policijaca u "Rajsku banju". Uhapšena grupa osumnjičena za krivična dela u Velikoj Britaniji: "Novac stečen pljačkama ulagali u nekretnine u našoj zemlji".

SRPSKI TELEGRAF - "Obračun sa svojima: Vučićeva gvozdena metla" list navodi da će biti novih kadrovskih rešenja u budućoj Vladi Srbije.

Teme