Web Analytics
Vulkančićeva 'Zemlja bajki' u prodaji - BetaRS

Vulkančićeva 'Zemlja bajki' u prodaji

Kultura | 21.12.2023 | access_time 12:45
Vulkančićeva 'Zemlja bajki' u prodaji
Foto: Vulkan/Promo
Dvanaest klasičnih priča iznova osmišljenih.

Vulkančić je objavio prelepo izdanje za decu Zemlja bajki, koje će oduševiti najmlađe i njihove roditelje. Knjiga je bogata pričama o dečjim omiljenim junacima i njihovim čarobnim svetovima.

Zavirite u Ivičinu i Maričinu kolibu, istražite palatu u kojoj žive Lepotica i zver i zaronite duboko na dno mora sa Malom sirenom. Zemlja bajki nije samo zbirka priča koje ceo svet voli. Ona je i kapija mnogih različitih izmaštanih svetova.

Okrećući stranice, shvatićete da plivate podvodnim carstvom, šetate ulicama popločanim gumenim bombonama i borite se sa gusarima na tropskom ostrvu.

Ova divna, raskošno ilustrovana riznica priča sadrži 12 klasičnih bajki u novom ruhu. Na njenim stranicama čekaju vas: Mala sirena, Knjiga o džungli, Lepotica i zver, Ivica i Marica, Robin Hud, Krcko Oraščić, Snežna kraljica, Pepeljuga, Snežana, Ostrvo s blagom, Čarobnjak iz Oza i Alisa u Zemlji čuda.

Ako poželite da pobegnete u drugačiji svet, svet mašte, magije i avanture, znajte da ste otvorili pravu knjigu. Čarobnu Zemlju bajki, za decu uzrasta od tri do pet godina, potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

Teme