Web Analytics
Naslovne strane za subotu, 23. decembar 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za subotu, 23. decembar 2023. godine

Društvo | 23.12.2023 | access_time 10:10
Naslovne strane za subotu, 23. decembar 2023. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagic

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za subotu, 23. decembar, pretežno pišu o masovnom ubistvu u Poljskoj, na Filozofskom fakultetu u Pragu, te o prepucavanju opozicije i vlasti Srbije da li je bilo izbornih nepravilnosti ili ne.

BLIC - Posle debakla nekih stranaka na vanrednim izborima u Srbiji "Pljušte ostavke". List piše i o izboru novog-starog trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića: "Tu sam da ispunim želje".

VEČERNJE NOVOSTI - "Posmatrači iz Austrije u harangi protiv Srbije", kaže premijerka Srbije Ana Brnabić. List piše da premijer Kosova Aljbin Kurti "traži sankcije protiv Vučića, a da ZSO formira po svom aršinu".

DANAS - "Akademci najavljuju blokadu Beograda" - protesti studenata zbog izborne krađe. "Videli smo dokaze o spornim glasačima" - tvrdi Andreas Šider, vođa delegacije SDP Austrije u Evropskom parlamentu.


ALO - Premijerka Srbije Ana Brnabić komentarisala je izveštaj Centra za istraživanje, transparentnost i odgovornost (Crta): "Pokušaj rušenja ustavnog poretka", piše list.

INFORMER - "Srbija će u Ekspo 2027. uložiti 15 milijardi evra", piše list. Izjava premijerke Srbije Ane Brnabić: "Opozicija od početka htela haos".

KURIR - Pod naslovom "Novi put", o otvaranju saobraćajnice Lajkovac - Divci. Premijerka Srbije Ana Brnabić o izveštaju Crte, pod naslovom "Oštro".

NOVA - "Fantomski birači presudno uticali na ishod izbora u Beogradu" - pokazuju podaci iz istraživanja Crte. List piše i da je "Haos u bolnicama za decu" u Beogradu.

POLITIKA - "Onima u Srbiji koji seju mržnju prema Srpskoj nikada nećemo oprostiti" - kaže u intervjuu predsednik RS Milorad Dodik. "Zašto se Berlin meša u naš izborni proces", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - O nastavku sukoba Rusije i Ukrajine: "Rovovi gore poput šibica".

Teme