Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak, 25. decembar 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak, 25. decembar 2023. godine

Društvo | 25.12.2023 | access_time 08:10
Naslovne strane za ponedeljak, 25. decembar 2023. godine
Foto: Beta/Ana Slović

Beogradski dnevni listovi u današnjim izdanjima na naslovnim stranama donose izvode iz obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a pojedine i o većerašnjim nemirima ispred zgrade Skupštine grada Beograda.

ALO - "Posle tuče potop", o okolnostima pod kojima je potonuo splav "Kartel" u Beogradu.

BLIC - "Ako ne bude većine, biće novi izbori u Beogradu", iz obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Potonuo splav "Kartel" u Beogradu "Skakali u ledenu vodu da se spasu".

VEĆERNJE NOVOSTI - "Pokušali da na silu uđu u Skupštinu grada Beograda", o dešavanjima u glavnom gradu. "Srbija ne sme biti lutka na kanapima", iz obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

DANAS - "Vučić i institucije tvrde da nije bilo fantomskih birača", o postizbornom prebrojavanju. Intervju beogradskog nadbiskupa Ladislava Nemeta - "U Srbiji danas postoji veća otvorenost za posetu pape".

INFORMER - List piše o potonuću splava na Savi u Beogradu "'Kartel' potonuo zbog tuče".

KURIR - Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom zahteva opozicije za raspisivanje i održavanje novih izbora u Beogradu "Jasan".

NOVA - "Sudentska pobuna", protesti u Beogradu. Intervju sa predsednikom Nove Demokratske stranke Srbije Milošem Jovanovićem - "Očekujem da se ponove izbori u Beogradu".

POLITIKA - "Pokušaj nasilnog upada u Skupštinu Beograda", dešavanja u glavom gradu. Iz obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Vučić: Odbranićemo demokratiju i izbornu volju građana".

SRPSKI TELEGRAF - "Tinejdžeri plivali da se spasu", o potonuću splava "Kartel" u Beogradu.

Teme