Web Analytics
Obradović želi dobru igru Partizana protiv Virtusa - BetaRS

Obradović želi dobru igru Partizana protiv Virtusa

Kosarka | Izvor: Beta | 27.12.2023 | access_time 15:00
Obradović želi dobru igru Partizana protiv Virtusa
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra jako dobro kako bi ostvarila dobar rezultat u predstojećoj utakmici protiv Virtusa u Evroligi.

"Bili smo sedam dana van Beograda, izgleda da je ostavilo posledice, a to se videlo na utakmici u Zadru. Kako god, zadovoljni smo, srećni smo što smo ponovo u Areni, da ćemo igrati protiv tima koji je u izvanrednoj formi i koji ima izuzetan kvalitet. Moraćemo da odigramo jako dobro kako bismo ostvarili dobar rezultat. Virtus igra odlično. Sve se zna. Ko su igrači koji su prva opcija u napadu. U odnosu na protivnika postavljaju neke stvari, što u krajnjoj liniji svi radimo", rekao je Obradović, navodi se na klupskom sajtu.

Košarkaši Partizana igraju u četvrtak od 18.30 u Beogradskoj areni protiv Virtusa iz Bolonje, utakmicu 17. kola Evrolige.

Obradović je dodao da u timu sigurno neće biti Alekse Avramovića i Alena Smailagića, kao i da je Uroš Trifunović počeo da trenira, ali da sumnja da u ovom ovom trenutku može da pomogne ekipi.

Krilni centar Partizana Zek Ledej očekuje tešku utakmicu.

"Virtus je veoma iskusan tim. Imaju kvalitetne veterane i nekolicinu mladih igrača, željnih dokazivanja. Moramo izaći na teren, pratiti plan utakmice i uraditi ono što je potrebno. Pratićemo instrukcije koje su nam treneri pripremili", naveo je on.

Partizan je pozvao navijače da učestvuju u humanitarnoj akciji tako što će poneti plišane igračke i baciti ih u teren na početku pesme "Da volim crno-bele", a igračke će biti poklonjene socijalno ugroženoj deci.

Takođe, kompanija NIS će za svaku igračku donirati novac koji će potom biti usmeren na nabavku tople odeće i obuće za socijalno ugroženu decu, kao i za druge društveno-odgovorne akcije, saopštio je Partizan.

Posle 16 kola, Partizan je šesti na tabeli u grupi od sedam ekipa koje su ostvarile po devet pobeda i sedam poraza, a Virtus na trećem mestu ima 11 pobeda i pet poraza.

Teme