Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak 28. decembar - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak 28. decembar

Društvo | 28.12.2023 | access_time 08:40
Naslovne strane za četvrtak 28. decembar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka, 28. decembra pišu o izgradnji BIO4 kampusa na Voždovcu, o potonuću splava "Kartel" na kome je bilo pet puta više ljudi od dozvoljenog i o posleizbornim temama.

BLIC - "Do nove Vlade u šest koraka", novi kabinet u Nemanjinoj možda tek na proleće. List piše i da lekari upozoravaju na udružene infekcije: "Sudar virusa".

VEČERNJE NOVOSTI - "Najčešća prezimena razljutila Hrvate", panika od svega što liči na srpsko, piše list. List piše o priznanju KM tablica pod naslovom "Borko predao KM tablice, sad bi to da kače Vučiću".

DANAS - "Samo REM ne primećuje medijski teror SNS-a", izveštaj Regulatornog tela za elektornske medije o izveštavanju televizija tokom kampanje. List prenosi i izjavu glumice Svetlane Bojković o Vučićevim saznanjima da ProGlas planira upad u institucije: "Možda oni nešto planiraju, pa to imputiraju nama".

POLITIKA - "Pomen za srpske žrtve prvog logora u modernoj Evropi", kroz stratište u Doboju, koje je 1915. formirala Austrougarska, prošlo je 45.000 Srba, a stradalo 12.000. List piše i da "Hrvatski mediji likuju zbog nasilja u Srbiji".

NOVA - "Optužbe za rušenje države režirao Vučić", borci za odbranu izborne volje za režim gori od najopasnijih kriminalaca, piše list. Nova piše i da "Mišković radi sa državom kao da nije "državni neprijatelj".

KURIR - "Afera" - "heroj" srpske opozicije Andreas Šider sa ženom pod istragom zbog korupcije u Austriji, piše list.

SRPSKI TELEGRAF - List piše da je počela izgradnja BIO4 kampusa: "Dokaz da Srbija grabi napred".

INFORMER - "Sekirom ubio oca", stravičan zločin u Temerinu.

ALO - "Država daje 300.000 za pokretanje biznisa", subvencije za pokretanje posla. List piše da opozicija "sprema pakao za Novu godinu".

Teme