Web Analytics
Radnici Unikredit banke uručili poklone učenicima osnovnih škola za decu sa invaliditetom - BetaRS

Radnici Unikredit banke uručili poklone učenicima osnovnih škola za decu sa invaliditetom

Ekonomija | Izvor: Beta | 28.12.2023 | access_time 14:15
Radnici Unikredit banke uručili poklone učenicima osnovnih škola za decu sa invaliditetom
BETAPHOTO/UNICREDIT BANKA
Unikredit (Unicredit) banka Srbije je i ove godine, kroz tradicionalno obeležavanje "Porodičnog dana" u kompaniji, odlučila da poklonima obraduje decu sa invaliditetom i smetnjam u razvoju, saopšteno je danas.

Zaposleni u banci su, zajedno sa svojim porodicama, pripremili i pakovali poklone za decu koja pohađaju beogradske osnovne škole "Boško Buha" i "Novi Beograd", podržavši na taj način donatorsku inicijativu Unikredit grupe "Kids4Kids", kojom je u toku decembra prikupljen veliki broj paketića u svih 13 zemalja u kojima grupa posluje.

Kako je u saopštenju navedeno, članovi Kluba volontera - zaposleni Unikredit banke, danas su uručili paketiće deci sa invaliditetom i smetnjama u razvoju i uživali u njihovim osmesima. Briga o je jedna od tri kompanijske vrednosti, a kojom Unikredit banka u Srbiji dokazuje da zajednici može pružiti mnogo više od svoje osnovne delatnosti.

Direktorka Identiteta i komunikacija u Unikredit banci Svetlana Bunčić je rekla da su praznici uvek pravo vreme za darivanje, i da su se kolege i koleginice iz banke sa velikom radošću pridružile inicijativi Unikredit grupe, kojom su obradovali one kojima je pažnja najpotrebnija.

"Posebno mi je drago što smo danas, kao jedan veliki Klub volontera, uspeli da usrećimo decu sa invaliditetom i smetnjama u razvoju. Nakon Božića, plan nam je da dodatno obradujemo i decu iz Svratišta u Beogradu", dodala je Bunčić.


Teme