Web Analytics
Naslovne strane za sredu, 3. januar 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za sredu, 3. januar 2024. godine

Društvo | Izvor: Beta | 03.01.2024 | access_time 07:35
Naslovne strane za sredu, 3. januar 2024. godine
Foto: Beta/Ana Slović

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od srede, 3. januara pišu o izgradnji fruškogorskog koridora Srbiji, najavljenom nastavku protesta dela studenata u Beogradu i posledicama zemljotresa u Japanu.

BLIC - "Kišna zima pa sneg na proleće", o vremenskoj prognozi. "Užas u Japanu", o posledicama zemljotresa i , dan posle, sudaru aviona u Japanu.

VEČERNJE NOVOSTI - "Kroz Frušku Goru već za 2,5 godina", o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Vatromet najlepših želja", o dočeku nove 2024. godine.

DANAS - List piše o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da bi u redovima Srpske napredne stranke voleo da vidi predsednicu stranke Zavetnici Milicu Djurdjević Stamenkovski, u tekstu pod naslovom: "Na braniku nacije sa njenih frekvencija". List piše da će protesti studenata, zbog navoda o kradji na izborima 17. decembra bii nastavljeni posle 10. januara, u tekstu pod naslovom: "Na početku planiraju "atipične aktivnosti".

NOVA - "Unapredjena tužiteljka koja je hapsila studente", piše list. "Vučić i Nemačka, od miljenika do problema", piše list.

POLITIKA - "Fruškogorski koridor gotov za dve godine", o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Raste broj žrtava zemljotresa u Japanu", o posledicama zemljotresa u Japanu.

Teme