Web Analytics
Crvena zvezda: Ispunićemo sve obaveze prema Baharu, nema nesporazuma - BetaRS

Crvena zvezda: Ispunićemo sve obaveze prema Baharu, nema nesporazuma

Fudbal | Izvor: Beta | 07.01.2024 | access_time 18:50
Crvena zvezda: Ispunićemo sve obaveze prema Baharu, nema nesporazuma
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će ispuniti sve obaveze prema bivšem treneru Baraku Baharu, u skladu sa propisima Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) i da nema govora o odšteti i nesporazumu sa Izraelcem.

"Povodom pojedinih medijskih natpisa u vezi potencijalnog spora izmedju Baraka Bahara i Crvene zvezde obaveštavamo javnost da su svi navodi netačni. Crvena zvezda i Barak Bahar razišli su se u dobrim odnosima i nema govora o bilo kakvim tužbama između kluba i bivšeg trenera. Ugovor je jasan i znamo naše obaveze u skladu sa propisima Fifa", navodi se u saopštenju Zvezde. 

Izraelski mediji preneli su da će Barah i njegovi saradnici tužiti Zvezdu zbog neisplaćenih zarada, nakon što su dobili otkaz krajem decembra, posle poraza od Partizana u "večitom" derbiju, 1:2.

"Crvena zvezda će shodno  potpisanom ugovoru isplaćivati bivšem treneru mesečne plate dok Barak Bahar ne potpiše ugovor sa nekim drugim klubom. Ništa više od toga. Takozvani penali i odštete ne postoje, kao ni nesporazum sa bivšim trenerom, tako da ovakvi medijski navodi mogu biti samo zlonamerni pokušaj medijskih spekulacija", naveli su crveno-beli.

"Advokati bivšeg trenera su nas bez potrebe podsetili na obaveze Crvene zvezde prema njemu, jer smo o toj temi javno govorili dan posle smene Baraka Bahara i nema potrebe da se tome pridaje bilo kakva dalja medijska pažnja. Crvena zvezda posluje transparentno i ovim saopštenjem stavljamo tačku na tu temu", dodaje se u saopštenju.

Bahar je letos preuzeo Zvezdu, sa kojom nije uspeo da prođe grupnu fazu Lige šampiona, a ekipa trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Super lige sa bodom manje od Partizana.

Izraelskog trenera na klupi Zvezde zamenio je Vladan Milojević.

Teme