Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak 11. januar - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak 11. januar

Društvo | 11.01.2024 | access_time 08:20
Naslovne strane za četvrtak 11. januar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o mogućem ponavljanju izbora u Beogradu, o štrajku železnica u Nemačkoj i maloletnoj braći koja su pobegla iz Centra za socijalni rad.

ALO - Na naslovnoj strani vremenska prognoza za naredne dane "Još malo snega pa plus 15".

BLIC - "Kako da prepoznate simptome tridemije" o tri virusa. "Dečaci-ubice nestali bez traga" o maloletnoj braći koja su pobegla iz Centra za socijalni rad.

VEČERNJE NOVOSTI - O štrajku železnica u Nemačkoj list piše "Nemačka na slepom koloseku". "Đilas gubi novac ako bojkotuju Skupštinu", tekst o dilemi liste "Srbija protiv nasilja".

DANAS - "Kraj NIN-a kakvog smo znali, start novog nedeljnika" o otkazima kolegijuma tog lista. Godišnjica neispunjenog obećanja o produženju porodiljskog odsustva "Hoće li najava Darije Kisić ikad postati stvarnost".

INFORMER - "Srbija nije protektorat, ni Ruski, ali ni Nemački",odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića na spekulacije sa Zapada. O protestima poljoprivrednika u Nemačkoj "Nemačka u kolapsu".

KURIR - "Stala cela Nemačka", generalni štrajk poljoprivrednika u toj zemlji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić među 30 svetskih lidera u Davosu pod naslovom "Samo svoj".

NOVA - "SNS i SPS hoće zajedno na ponovljene izbore u Beogradu" o mogućem održavanju beogradskih izbora na proleće. "Vučić nije pouzdan partner, u EU nema mesta za Putinove sluge" izjavio je predsednik Odbora za spoljne poslove Bundestaga Mihael Rot i intervjuu za list.

POLITIKA - "Prijateljstvo dokazujemo u teškim vremenima" predsednik Aleksandar Vučić u poseti Ruskom domu. "Izrael se u Hagu brani od optužbe za genocid nad Palestincima" o početku procesa pred Međunarodnim sudom pravde.

SRPSKI TELEGRAF - Poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića prilikom posete Ruskom domu "Srbija svoj obraz nije pogazila". "Vrati se Angela, sve ti je oprošteno", list piše o protestima nezadovoljnih poljoprivrednika u Nemačkoj.

Teme