Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak 18. januar - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak 18. januar

Društvo | 18.01.2024 | access_time 08:30
Naslovne strane za četvrtak 18. januar
Foto: Pixabay

Naslovne strane beogradskih dnevnih listova u izdanjima od četvrtka 18. januara pretežno pišu o učestvovanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, odluci premijera Kosova Aljbina Kurtija da ukine srpski dinar na prostoru Kosova i Metohije, preprodaji vaučera za subvencionisanje odmora u Srbiji i drugim temama.

ALO - Na naslovnoj strani vremenska prognoza za predstojeće dane "Danas plus 20, u nedelju minus 12".

BLIC - "Kurti bi Srbe da ostavi bez plata i penzija", o pretnjama Prištine Srbima sa Kosova i Metohije. "I Hrvati bi da vrate obavezan vojni rok", nakon desetak dana od predlaganja ponovnog uvođenja obaveznog vojnog roka u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI - Poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Davosa "Omogućiti našem narodu da ostane na svojim ognjištima". "Ukidanje dinara završni čin pred progon", o dešavanjima na Kosovu i Metohiji. O nesreći u pogodu fabrike "Trajal" u Kruševcu "Da krov nije izleteo, bilo bi još mrtvih".

DANAS - Na internetu se pojavile ponude, ljudi preprodaju vaučere za subvencionisanje odmora u Srbiji "Prodaju turističke vaučere preko oglasa". Premijer Kosova Aljbin Kurti najavio ukidanje dinara u toj pokrajini "Na gubitku samo Srbi sa Kosova i Metohije".

INFORMER - "Srbija posle 40 godina dobija termoblok", piše list.

KURIR - Pod naslovom "Napredak" o prisustvovanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića Svetskom ekonomskom forumu u Davosu. Intervju sa ambasadorom SAD u Srbiji Kristoferom Hilom.

NOVA - "PIO fond nezakonito savetovao penzionere da poručuju lekove preko privatne firme", piše list.

POLITIKA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu "Tražio sam podršku za obične ljude na Kosovu i Metohiji". "Preprodaju vaučere koji još nisu ni odštampani", list piše o vaučerima za subvencionisanje odmora u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF - Poruke predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Svetskog ekonomskog foruma u Davosu "Svet da zaustavi Kurtijevo ludilo".

Teme