Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak 22. januar - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak 22. januar

Društvo | 22.01.2024 | access_time 08:30
Naslovne strane za ponedeljak 22. januar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o najavljenim projektima u okviru specijalizovane izložbe "Ekspo 2027", trovanju radnika u aleksinačkoj fabrici "Magna", mogućem ponavljanju izbora u Beogradu i drugim temama.

ALO - "Biće Expo najveće gradilište", izjavio je ministar finansija Siniša Mali prilikom obilaska radova u Surčinu.

BLIC - O projektima za "Ekspo 2027" u tekstu "Niče jedan novi grad". List predstavlja i listu "50 najmoćnijih u sportu".

VEČERNJE NOVOSTI - "Ceo budžet Srbije za bolji život svih građana", o projektima najavljenim do 2027. godine. "Otrovani radnici podneće prijave", o trovanju u aleksinačkoj fabrici "Magna". "Masakr na pijaci u Donjecku", o napadu Ukrajine na taj grad.

DANAS - "Obećao skok, a doveo nas na ivicu ambisa", kažu sagovornici lista o projektima koje je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Direktor za kampanje pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović, govoreći o mogućem poništavanju beogradskih izbora, navodi "Možda u Ustavnom sudu izvuku glavu iz peska". "Zloupotrebe se mogu sprečiti", tvrde iz ministarstva turizma o vaučerima za odmor u Srbiji.

INFORMER - "Srpska vojska najjača u regionu", list piše o mestu Vojske Srbije na svetskoj listi portala Global fajerpauer.

KURIR - "Izazov", izjava ministra finansija Siniše Malog o projektima u vezi međunarodne izložbe "Ekspo 2027".

NOVA - Predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić u intervjuu za list kaže "Svi se spremaju za prolećne izbore u Beogradu". "Vučiću stranci dali rok od godinu dana da vrati litijum u igru", tvrdi list.

POLITIKA - "Karta za EU jedina sigurna investicija", o viznoj liberalizaciji za Kosovo. Ambasadori Nemačke i Francuske u Srbiji u autorskom tekstu za list navode "Jelisejski sporazum je temelj pomirenja". Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac za list kaže "Potrebe građana iznad političkih interesa".

SRPSKI TELEGRAF - "Srbija sanja velike snove", najave predsednika Srbije Aleksandra Vučića u vezi projekta "Ekspo 2027".

Teme