Web Analytics
Vulkanovih 50 najčitanijih naslova u 2023. na popustu od 30% - BetaRS

Vulkanovih 50 najčitanijih naslova u 2023. na popustu od 30%

Kultura | 22.01.2024 | access_time 12:35
Vulkanovih 50 najčitanijih naslova u 2023. na popustu od 30%
Foto: Vulkan/Promo

Akcija traje do 1. februara na sajtu vulkani.rs

U znak zahvalnosti za još jednu godinu poverenja, Vulkan izdavaštvo obradovaće svoje verne čitaoce jedinstvenom onlajn-akcijom kojom je obuhvaćeno 50 najčitanijih knjiga u 2023. godini. Pedeset naslova koji su obeležili godinu za nama do 1. februara biće na specijalnom popustu od 30%. Impresivna književna ostvarenja obuhvaćena ovom neodoljivom akcijom, koja su pre svega izbor oduševljenih čitalaca, potražite putem linka.

Posetite sajt vulkani.rs jer vas među top 50 bestselera čekaju vrhunski trileri od kojih zastaje dah, dirljive drame, briljantne istorijske sage i nežne ljubavne priče. Isporuka knjiga na teritoriji Srbije se ne naplaćuje.

Izdvojili smo nekoliko knjiga koje bi mogle promeniti i vaš pogled na život.

Potražite napetost, misteriju i otkrovenje na svečanoj i zagonetnoj pozornici italijanskog pisca Jakopa de Mikelisa. Stanica skriva pregršt tajni kroz koje se autor kreće sa apsolutnom lakoćom, otvarajući i zatvarajući vrata i prolaze, vešto gradeći priču koja će vas voditi do samog kraja bez ijednog trena predaha. Možda, nakon što se spustite u mračna nedra Stanice – i vratite na površinu – dok se stvarnost gubi u mašti, navodeći vas da zastanete i zapitate se šta se zaista dogodilo, ni vi više nećete gledati svet istim očima.

Ukoliko želite da uronite u uzbudljivu priču koja se vešto uvlači pod kožu i otvara tajna vrata iza kojih se kriju zavist, ljubomora, žudnja, intuicija, roman Šaputanja Ešli Odrejn, autorke svetskog bestselera Instinkt, zadovoljiće i najzahtevnije ljubitelje psiholoških drama. Nakon što se jedne kobne noći desi nešto nezamislivo i lažni osećaj bliskosti među protagonistima bude narušen, svi će morati da se suoče sa tajnama koje su skrivali iza zidova svojih naizgled savršenih domova.

Magnetski privlačan roman Rumana Alama Ostavi svet za sobom donosi priču o dve porodice koje se ne poznaju, a primorane su da zajedno provedu dugačak vikend koji je krenuo loše. Amanda i Klej su izabrali udaljeni kutak Long Ajlanda radujući se odmoru: spokojnoj pauzi od života u Njujorku i kvalitetno provedenom vremenu sa sinom i kćerkom tinejdžerima. Ali neko kasno noću kuca na njihova vrata i razbija čaroliju. Daleko od civilizacije, dok izgleda kao da se priroda buni, tajanstveno zlo ih proganja i podriva međusobno poverenje.

U knjizi Razgovori o ljubavi autorka Nataša Lan postavlja tri ključna pitanja o ljubavi: kako da je pronađemo, kako da je očuvamo i kako da preživimo kada je izgubimo? Stvarne ljubavne priče na stranicama ove knjige ispuniće vas nadom, i podsetiće vas na to da je ljubav krhka, čvrsta, svakodnevna, prelepa i uvek vredna borbe. Kombinujući bezgraničnu radoznalost istraživača i strast iskusnog pisca, autorka nam nudi vitalne smernice i navigaciju za funkcionisanje u različitim odnosima.

U svojim delima Saputnici i Pisma iz Norveške Isidora Sekulić iznedrila je ono što bismo mogli odrediti kao univerzalno u sveopštem ljudskom iskustvu. Prošlo je gotovo 110 godina od njihovog objavljivanja, a mi ih i danas čitamo i nalazimo u njima mnogo toga što prepoznajemo kao naše, odnosno savremeno. Izdanje u kom su objavljeni prvenac jedne od najvećih srpskih književnica XX veka i najlepši putopisi u srpskoj književnosti dragoceno je i po tome što je predgovor napisao profesor Jovan Delić.


NAPOMENE:

* Akcija traje od 22. januara do 1. februara na sajtu vulkani.rs.

** Akcijom je obuhvaćeno 50 najčitanijih naslova u 2023. godini.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.

Teme