Web Analytics
Naslovne strane za sredu 24. januar - BetaRS

Naslovne strane za sredu 24. januar

Društvo | 24.01.2024 | access_time 08:20
Naslovne strane za sredu 24. januar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu, 24. januar 2024. pišu o formiranju gradske vlasti u Beogradu, o akušerskom nasilju u Sremskoj Mitrovici, kreditima za starije osobe i o drugim temama.

BLIC - Počeo da teče rok za formiranje Vlade "Četiri dileme u Nemanjinoj 11". "Kažnjen si. Nema škole do 20 dana", američki model kažnjavanja u školama na srpski način.

VEČERNJE NOVOSTI - "U vlasti SNS, socijalisti, plus neverni Nestoroviću?", piše list o formiranju gradske vlasti u Beogradu. "Nagnječenje glave bilo pogubno za bebu Elenu", piše list o akušerskom nasilju nad Maricom Mihajlović.

DANAS - Pod naslovom "Vulinov privatni cirkus za Pink propagandu" list piše o tvrdnji bivšeg direktora BIA da je po njegovom naređenju zabranjen ulazak u Srbiju pevačici Selmi Bajrami. "Glasači vole plan za pobedu, a ne za kukanje" - istraživač Dejan Bursać o izveštaju Saveta Evrope o izborima u Srbiji.

NOVA - "Na pomolu vlast u Beogradu", piše list o formiranju vlasti u glavnom gradu. O skupim kreditima za starije: "Kamate za penzionere do 23 odsto".

POLITIKA - "Napadaju srpske izbore da bi odbranili Kurtija" piše list o tome zašto kosovski lobisti traže poništavanje volje naroda. O akušerskom nasilju u bolnici u Sremskoj Mitrovici: "Obdukcija pokazala da je beba umrla zbog nasilnog porođaja".

KURIR - Ana Brnabić izjavila je za Kurir TV, "Sramno je da imamo opoziciju koja osporava suverenitet svoje zemlje". List piše i o nastavku suđenja Veljku Belivuku i njegovoj grupi - "Krvava vila", Belivuk hteo da mu kuća izgleda kao ambasada.

SRPSKI TELEGRAF - "Desničari proteruju Srbe iz Nemačke", AFD ne želi pola miliona naših ljudi, piše list. Ekonomista Ljubodrag Savić "sasuo opoziciji istinu u lice: Vučićev plan će podići Srbiju", piše list.

ALO - "Linčuju Kosjerinu", voditeljka RTS-a na udaru zato što je vodila predstavljanje Plana "Skok u budućnost", piše list.

INFORMER - "Bilčik: Đilase, priznaj poraz", piše list. Informer prenosi i izjavu šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova "Amerika nije htela da čuje Putina".

Teme