Web Analytics
Naslovne strane za petak 26. januar - BetaRS

Naslovne strane za petak 26. januar

Društvo | 26.01.2024 | access_time 08:25
Naslovne strane za petak 26. januar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za petak, 26. januar 2024. godine pišu o mogućoj većini u Skupštini grada Beograda i da li je na pomolu preletanje Aleksandra Jerkovića sa liste "MI, glas iz naroda" pod okrilje naprednjaka i SPS-a, o zaoštravanju sukoba na Bliskom istoku koji Amerikanci ne žele, pa mole Kinu da obuzda Iran.

POLITIKA - "SNS prihvata saradnju, ali ne dozvoljava ucene", da li je na pomolu nova koalicija u Beogradu, list piše i da je predsednik Vučić razgovarao sa porodiljom iz Sremske Mitrovice "U radu sa majkama i decom treba pokazati najviše odgovornosti".

BLIC - "S puškom 4 meseca, a bez nje duplo više", predlog za obavezni vojni rok, list prenosi i analizu Bojana Klačara iz CESID-a, "Novi izbori nikome sada ne odgovaraju".

VEČERNJE NOVOSTI - "Dva puta do istrage o arsenalu za Kurtija", naoružavanje Prištine, liste piše i da su "Opštine bez novca za vanredne situacije", budžet ukinut još 2011. godine.

DANAS - "REM prikriva dominaciju SNS na nacionalnim TV", CINS imao uvid u "skriveni" izveštaj o predizbornom izveštaju Pinka, Hepija, B92 i Prve, list prenosi i izjavu Dragana Đilasa o novom izbornom inženjeringu u glavnom gradu, "Za tridesetak dana "skinuli" 5.000 birača".

NOVA - "Nema nazad, ali može ka napred...", ko je Aleksandar Jerković koji je uzburkao postizborne duhove u Beogradu, list piše i da je "EPS dao milionski posao bivšem poreskom dužniku".

Teme