Web Analytics
Naslovne strane za utorak 30. januar - BetaRS

Naslovne strane za utorak 30. januar

Društvo | 30.01.2024 | access_time 08:20
Naslovne strane za utorak 30. januar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o mogućim kadrovskim rešenjima u novoj Vladi, aktivnostima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, lokalnim izborima na proleće i o spoljnopolitičkim temama.

BLIC - Predstoji burna politička zima - "opozicija ima četiri scenarija za blokadu parlamenta", piše list. "Posle zabave" roman godine, Stevo Grabovac dobitnik NIN-ove nagrade za 2023. Nova moda među građanima "Srbi vole sami da se testiraju".

VEČERNJE NOVOSTI - Spremno osveženje "Mesta za nova lica u vladi", piše list. Ključa na američkom jugu "Odmetnuti guverneri šalju trupe ka Teksasu?". Uveden novi namet "Brčkanje u Grčkoj sa višim taksama".

ALO - List piše o početku suđenja roditeljima dečaka koji je počinio masovno ubistvo u beogradskoj osnovnoj školi u maju prošle godine.

DANAS - Televizijsko gostovanje prvooptuženog u slučaju Jovanjica uoči odluke Apelacionog suda o svedočenju inspektora Slobodana Milenkovića "Odbrana Koluvije na Pinku novi pritisak na pravosuđe", piše list. Prolećni izbori donose nove glasačke migracije "Strategija 'fantoma' vidljiva na lokalu". Susret predsednika Srbije sa episkopom vranjskim izazvao reakcije javnosti "Vučić sa Pahomijem bez moralne granice", piše list.

INFORMER - List piše o suđenju roditeljima učenika koji je počinio masovno ubistvo u beogradskoj osnovnoj školi, pod naslovom: "Gde će vam duša?".

KURIR - O suđenju roditeljima učenika koji je počinio masovno ubistvo, povodom toga što su u izjavi negirali svoju krivicu "Bezdušno", piše list.

NOVA - Pregovori o formiranju nove vlasti u glavnom gradu "Jerković i Jakićeva mogući aduti SNS za vlast u Beogradu", piše list. Rokada kadrova SNS-a u državnom zdravstvu "Direktorka RFZO blizu fotelje ministarke zdravlja." "Pripovedač je video i raj i očaj, i rat i profiterstvo"- o dobitniku 70. NIN-ove nagrade Stevi Grabovcu.

POLITIKA - Suđenje roditeljima dečaka masovnog ubice iz Ribnikara "Kecmanovići negirali odgovornost za masakr", piše list. Vučić posle sastanka sa Lajčakom "Zaustaviti provokacije Prištine". Tema iz okruženja: "Da li je Brisel spreman da sabotira Mađarsku zbog Ukrajine".

SRPSKI TELEGRAF - "Đilas kao Ilija Čvorović", naslov teksta o predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu.

Teme