Web Analytics
Naslovne strane za sredu, 31. januar 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za sredu, 31. januar 2024. godine

Društvo | 31.01.2024 | access_time 08:30
Naslovne strane za sredu, 31. januar 2024. godine
Foto: Beta/Dragan Gojić

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 31. januar pišu o predlogu za obavezno služenje vojnog roka, konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije i sudjenju za majsko masovno ubistvo u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

ALO - "Moćna vojska sigurna Srbija" - o prikazu opreme Vojske Srbije na Topčideru kojem je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

BLIC - "Svi će morati u kasarnu" - o modelu služenja vojnog roka. "Nove takse, veće putarine i manje gužve na granici" - predstojeće novine na putu do grčkih mora.

VEČERNJE NOVOSTI - List piše da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao vojnom sastanku: "Ubedljivi argumenti za vraćanje vojnog roka". O rezultatima popisa u poljoprivredi: "Iščezlo 50.000 imanja za pet godina".

DANAS - "Vlast pokušava da relativizuje velike izborne kradje", a za 6. februar zakazana konstutivna sednica novog saziva Skupštine Srbije, piše list. "Sudjenje trebalo da bude javno, a ne u tabloidima" - o suđenju za masovno ubistvo u beogradskoj školi "Vladislav Ribnikar".
INFORMER - Poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavljanja opreme Vojske Srbije "Nikome ne pretimo, ali smo spremni da branimo Srbiju". List piše o početku suđenja roditeljima dečaka koji je ubio devetoro đaka i čuvara u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

KURIR - Pod naslovom "Pretužno", o početku suđenja roditeljima dečaka koji je ubio devetoro dece i čuvara u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. Pod naslovom "Moćno" o predstavljanju opreme Vojske Srbije kojem je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

NOVA - "Auto-put od Pazara do Sarajeva poskupeo za 200 miliona evra" - piše list. "Čovek zvani pehar, osvojio jedanaest zlata" - Nikola Karabatić, rukometni fenomen Francuske.

POLITIKA - "Ako nema snažne vojske, nećemo imati ni državu" - rekao Vučić. "Izdavaštvo u našoj zemlji ima budućnost", smatra direktor "Službenog glasnika" Mladen Šarčević.

SRPSKI TELEGRAF - Reakcije predsednika Srbije sa predstavljanja opreme Vojske Srbije "Vučić: Uhvatio sam se za glavu kad sam video zahteve za municiju". "Ovde će nići ponos Srbije Ekspo 2027", fotografije iz drona lokacije na kojoj će biti podignut taj sajamski projekat.

Teme