Web Analytics
Nova avantura hrabrih junaka: 'Tajni istraživači i udar komete' u Vulkančiću - BetaRS

Nova avantura hrabrih junaka: 'Tajni istraživači i udar komete' u Vulkančiću

Kultura | 01.02.2024 | access_time 11:25
Nova avantura hrabrih junaka: 'Tajni istraživači i udar komete' u Vulkančiću
Foto: Vulkan/Promo

Uronite u neverovatnu avanturu u svemiru.

Tajni istraživači su ponovo u akciji! Vulkančić je objavio najnoviju avanturu uigrane družine – Tajni istraživaći i udar komete. Svemirska sonda je u opasnosti, a samo Tajni istraživači mogu da joj pomognu. Oli je ekspert za prašume, a Rošni za svemir. Zašto je Istraživačka stanica odabrala baš njih za misiju? Da li će Oli i Rošni uspeti da spasu svemirsku sondu? Oni će dati sve od sebe, ali svemir je pun nepredvidivih pojava…

Tajni istraživači su novi serijal romana za decu, autorke S. Dž. King. Družina Tajnih istraživača broji osam članova: dece iz različitih krajeva sveta, od kojih je svako ekspert u nekoj oblasti – svemir, dinosauri, istorija, biologija… Za svaku misiju Istraživačka stanica bira dva člana društva, shodno njihovim znanjima i veštinama. U rešavanju misterija i istraživanju sveta svesrdno učestvuju svi Tajni istraživači, otkrivajući potpuno nove destinacije, koje ljudi ne posećuju često.

Knjige iz ovog serijala su bogate činjenicama iz sveta nauke, koje su približene najmlađim čitaocima. Tako će mali radoznalci širiti svoja znanja iz različitih oblasti dok se zabavljaju uz dogodovštine ovih hrabrih junaka.

Autorka S. Dž. King se nakon studiranja psihologije bavila snimanjem filmova u Londonu. Voli muzeje i biblioteke, a pored pisanja, najviše voli da istražuje – od sitnih buba do planinarenja po ogromnim planinama.

Drugi deo serijala Tajni istraživači i udar komete, za decu uzrasta od sedam do devet godina, dostupan je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije, kao i fantastičan prvi roman Tajni istraživači i izgubljeni kitovi, koji je osvojio veliki broj najmlađih avanturista.

Teme