Web Analytics
Jedinstvena akcija Vulkan izdavaštva za zaljubljene – popusti i do 50% - BetaRS

Jedinstvena akcija Vulkan izdavaštva za zaljubljene – popusti i do 50%

Kultura | 02.02.2024 | access_time 11:45
Jedinstvena akcija Vulkan izdavaštva za zaljubljene – popusti i do 50%
Foto: OMS/Vulkan

 

Neodoljiva ponuda do 14. februara na sajtu vulkani.rs

 

Iskoristite dane specijalnih popusta i obradujte voljenu osobu aktuelnim naslovima Vulkan izdavaštva. U mesecu ljubavi, kupovinom putem sajta vulkani.rs u periodu od 2. do 14. februara ostvarićete i do 50% popusta na odabrana izdanja – od intrigantnih ljubavnih romana prepunih snažnih emocija i nezaboravnih životnih priča do dela istorijske fikcije i vrhunskih trilera. Jedinstvena praznična akcija koju smo organizovali za sve romantične duše i one koji slave ljubav podrazumeva i uslugu besplatne dostave akcijskih naslova na teritoriji cele Srbije.

Sve knjige koje su na akciji možete potražiti putem linka, a mi iz neodoljive ponude izdvajamo nekoliko žanrovski različitih naslova kao preporuku.

Topla, iskrena, urnebesno duhovita i nežna knjiga Aleksandre Poter Jedna dobra stvar je idealna za romantične duše koje veruju u pravu ljubav. Ovo je roman o prijateljstvu, pronalaženju sreće i neočekivanim preokretima sudbine. Čak i kada ste na vrhu, može da vas iznenadi strmoglavi pad. Kad se život raspada, jedna dobra stvar je sve što nam treba da nam ovaj svet opet izgleda kao dobro mesto za život.

Inspirisana jednom od najpopularnijih Netflix serija, Carica Sisi Điđi Grifis je očaravajuća i uzbudljiva priča o snažnoj, strastvenoj i iskrenoj ženi koja je postigla nemoguće. Uronite u priču o ljubavi na prvi pogled koja će odrediti sudbinu Austrougarskog carstva, ali i presudno uticati na ličnu sudbinu glavnih junaka.

Knjiga Život je poklon predstavlja protivotrov za vreme u kojem živimo posredstvom stotinu priča – od kojih je svaka usredsređena na jednu određenu lekciju. Sve od ranog buđenja do velikodušnog deljenja i iskrenog smejanja, autor Stefanos Ksenakis dokazuje da se radost može pronaći na najjednostavnijim i najmanje očekivanim mestima.

Sve što volite u švedskim kriminalističkim romanima pronaći ćete u trileru Kristine Olson Vatra i led, u kom je i te kako prepoznatljiv stil popularne švedske spisateljice u građenju neizvesnosti i stvaranju atmosfere, ali postoji nešto novo i osvežavajuće, a to nisu samo slani morski vetrovi. Neko u uspavanom gradiću Hovenesetu krije zaista mračne tajne.

Epska istorijska avantura Gospodar Atlasa će vas preneti iz viktorijanskog Londona u izgubljeni svet urušenih palata i divljih planinskih prelaza, oživljavajući lepotu i varvarstvo Maroka iz XIX veka. Nezaboravni roman Kolina Falkonera otkriće vam najmračnije dubine ljudskog srca.

Najvredniji poklon za svoju srodnu dušu potražite na sajtu vulkani.rs!

NAPOMENE:

* Akcija traje od 2. do 14. februara na sajtu vulkani.rs.

** Popusti važe za odabrane naslove Vulkan izdavaštva.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.


Teme