Web Analytics
Naslovne strane za subotu 3. februar - BetaRS

Naslovne strane za subotu 3. februar

Društvo | 03.02.2024 | access_time 10:20
Naslovne strane za subotu 3. februar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 3. februar pišu o oslobađajućoj presudi za okrivljene u slučaju ubistva novinara i urednika Slavka Ćuruvije, o najavi da će Srbija tražiti hitnu sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o Kosovu, o epidemiji velikog kašlja i o drugim temama.

ALO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o napadima Kurtija na Srbe "Pobediće Srbija. Nećemo ostaviti narod na cedilu".

BLIC - "Srbija traži hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN", najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zbog poteza vlasti u Prištini. List piše o velikom porastu broja obolelih: "Veliki kašalj preti i odraslima".

VEČERNJE NOVOSTI - "Nećemo ostaviti naš narod na cedilu", izjava predsednika Srbije povodom dešavanja na Kosovu. List otkriva "Šta piše u našem zahtevu da se održi hitna sednica Saveta bezbednosti UN".

DANAS - O presudi Apelacionog suda u Beogradu kojom su pravosnažno oslobođeni okrivljeni za ubistvo urednika i novinara Slavka Ćuruvije "Za 'streljanje' Slavka Ćuruvije niko nije kriv". "Stranci nam ne mogu pokloniti demokratiju", mišljenje je predsednika Narodnog pokreta Srbije Miroslava Aleksića. Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić o odlasku u Strazbur, na sednicu Evropskog parlamenta: "EP da upozori Vučića da više ne može da krade izbore".

NOVA - List piše o presudi Apelacionog suda u Beogradu u slučaju ubistva Slavka Ćuruvije: "Deset meseci krili da su oslobodili Ćuruvijine ubice". "Groblje bezimenih", o utopljenim migrantima u Drini, koje meštani sahranjuju na obali te reke.

INFORMER - "Pobediće Srbija" - predsednik Srbije Aleksandar Vučić o Kosovu i Metohiji.

KURIR - "Bivši vrh DB oslobođen za ubistvo Ćuruvije" o oslobađajućoj presudi Apelacionog suda za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije.

SRPSKI TELEGRAF - Predsednik Srbije o situaciji na Kosovu "Napadnute sve srpske enklave". Pod naslovom "Kinezi grade kanal Morava - Vardar", list piše o velikom projektu Pekinga.

POLITIKA - Predsednik Vučić o merama za zaštitu Srba na Kosovu "Tražićemo hitnu sednicu Saveta bezbednosti o KiM". List piše o presudi Apelacionog suda u slučaju ubistva novinara i urednika 1999. godine "Okrivljeni za ubistvo Slavka Ćuruvije pravosnažno oslobođeni".

Teme