Web Analytics
Hamilton: Ispuniću još jedan san prelaskom u Ferari - BetaRS

Hamilton: Ispuniću još jedan san prelaskom u Ferari

Automoto | Izvor: Beta | 03.02.2024 | access_time 16:40
Hamilton: Ispuniću još jedan san prelaskom u Ferari
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton izjavio je danas da je neverovatno srećan što  će mu se prelaskom u Ferari 2025. godine ostvariti još jedan san iz detinjstva, ali je istakao da je trenutno potpuno posvećen Mercedesu.

"Osećam se neverovatno srećnim, nakon što sam postigao stvari sa Mercedesom o kojima sam kao dete samo mogao da sanjam, sada imam priliku da ostvarim još jedan san iz detinjstva - da vozim crveni Ferari", napisao je Hamilton na društvenim mrežama.

I pored toga što veruje da je vreme da "započne novo poglavlje svog života", Britanac je ipak istakao da je fokusiran na predstojeće izazove sa Mercedesom.

"Trenutno ne razmišljam o 2025. Fokusiran sam na predstojeću sezonu. Motivisaniji sam nego ikada, spremniji i fokusiraniji. Želim da pomognem Mercedesu da pobedi još jednom i da završim svoje partnerstvo sa timom na visokom nivou", rekao je Hamilton koji je u Mercedesu od 2013. godine.

Ovo je bila prva izjava 39-godišnjeg Hamiltona otkako je ranije ove nedelje objavljeno da će 2025. godine preći u Ferari.

Nova sezona u Formuli 1, poslednja Hamiltonova u Mercedesu, počinje trkom za Veliku nagradu Bahreina 2. marta.

Teme