Web Analytics
Aleksić: Naši poslanici će biti u parlamentu, postupaćemo shodno dogovorenim taktikama - BetaRS

Aleksić: Naši poslanici će biti u parlamentu, postupaćemo shodno dogovorenim taktikama

Politika | Izvor: Beta | 04.02.2024 | access_time 21:20
Aleksić: Naši poslanici će biti u parlamentu, postupaćemo shodno dogovorenim taktikama
Nosilac liste "Srbija protiv nasilja" Miroslav Aleksić izjavio je danas da će poslanici te koalicije biti u Skupštini Srbije i da će postupati u skladu sa onim što su se dogovorili, ne precizirajući detalje.

"Naši poslanici će biti u parlamentu i mi ćemo tamo, shodno taktikama koje smo dogovarali na nivou koalicije 'Srbija protiv nasilja' i postupati. Bilo bi najpametnije da se ne pojave oni koji su pokrali mandate – a to je vlast", rekao je Aleksić za Radio-televiziju Srbije.

Naveo je da će poslanici te koalicije činiti sve što je do njih, jer je to njihova obaveza prema više od 900.000 građana Srbije koji su im dali podršku na izborima održanim 17. decembra.

"Borićemo se i u institucijama i na međunarodnom planu i na ulici", naveo je Aleksić, uoči konstitutivne sednice srpskog parlamenta, koja će biti održana u utorak, 6. februara.

On je izrazio nadu da će svi partneri u koaliciji "Srbija protiv nasilja" poštovati dogovore i odluke.

Predsedništvo Demokratske stranke, koja je deo koalicije "Srbija protiv nasilja", odlučilo je u četvrtak da poslanici te stranke ne prisustvuju konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije.

Teme