Web Analytics
Naslovne strane za utorak 6. februar - BetaRS

Naslovne strane za utorak 6. februar

Društvo | 06.02.2024 | access_time 08:30
Naslovne strane za utorak 6. februar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o protestu novinara i građana zbog oslobađajuće presude Apelacionog suda osumnjičenim za ubistvo Slavka Ćuruvije i o zahtevu Srbije za hitno zasedanje sednice Saveta bezbednosti UN kako bi se zaustavio progon Srba na Kosovu i Metohiji.

BLIC - "Poklanjam sve pare od HBO", Milošu Bikoviću će, iako neće glumiti u popularnoj seriji HBO "Beli lotus", biti isplaćen ceo honorar koji će on donirati kao pomoć mladima da se dalje školuju i usavršavaju. List piše i o konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije: "Nova (stara) vlast, tajnovita opozicija i pogledi ka EU".

VEČERNJE NOVOSTI - "Sena čita diktat iz Amerike", prdesednik RS Milorad Dodik traži izuzeće sudije. List piše i da "Vašington planira napad na Iran", Vašington preti novim ratom.

DANAS - Potpredsednik SDS i bivši ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović o svakodnevnim krizama na Kosovu: "Lažne patriote ubeđuju narod da mu je dobro". List piše i da institucije ne preuzimaju odgovornost za pandemiju velikog kašlja, "Dr Slavica Plavšić: Zašto smo greškom saznali za smrt beba".

NOVA - "Demonstracija sile", SAJ pretresao poslanike zbog dojave o bombi, opozicija sumnja da vlast hoće da je optuži za pravljenje haosa, piše list. List piše ida "Firma Šapićevog saradnika gradi odbojkaški centar".

POLITIKA - "Hrvatska ne želi da identifikuje srpske borce sahranjene u Kninu", piše list. Politika piše i da "Moskva upozorava Zapad da ne dira zamrznutu imovinu Rusije".

KURIR - "Obračun u kladionici", fudbaler napao košarkaša zbog žene, pretio da će ga izbosti makazama, piše list. Kurir piše i o vršnjačkom nasilju u Nišu: "Tortura", tri učenice s fantomkama krvnički tukle devojčicu kamenom zbog oblačenja.

SRPSKI TELEGRAF - "Ješić pijan šamarao ženu jer su kasnili u kafanu", političar koji se bori za bolju Srbiju, piše list. Srpski telegraf piše i da "Severina ne da dete ocu, ali ni u školu".

INFORMER - "Đilasovci skroz prsli s mozgom" - optužuju policiju da im podmeće suzavac, piše list. Informer prenosi izjavu pevačice Rade Manojlović: "Niko me ne muva jer sam odbojna".

ALO - "Stižu promene", vakcina obavezna i za osmake, piše list. Alo piše i da je pravoslavno sveštenstvo u Grčkoj protiv planiranog zakona o istopolnim brakovima: "Crkva zove na pobunu zbog gej brakova".

Teme