Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak 8. februar - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak 8. februar

Društvo | 08.02.2024 | access_time 08:20
Naslovne strane za četvrtak 8. februar
Foto: Pixabay

Dnevni listovi u izdanjima za četvrtak, 8. februara, pišu o susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemačkog ministra odbrane Pistorijusa, o sve većem broju dece obolele od velikog kašlja i prvom registrovanom slučaju malih boginja u Srbiji, o rezoluciji Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji, stopiranju transporta srpskog novca na Jarinju, o sednici Saveta bezbednosti UN zbog krize na Kosovu i drugim temama.

ALO - Najava sednice Saveta bezbednosti UN: "Borba za Kosovo u Njujorku". Registrovan prvi slučaj malih boginja u Srbiji posle više od 10 meseci "Alarmantno: Prete nam male boginje", piše list.

BLIC - List piše o vanrednoj sednicu Saveta bezbednosti UN "Tri opcije, tri dileme i jedna caka". "Ukradu vam ime, novac, na kraju čak i prijatelje", o sve učestalijim krađama identiteta na društvenim mrežama.

VEČERNJE NOVOST - "Na Jarinju blokirali dinar za plate i penzije", list piše o dešavanjima na Kosovu i Metohiji. Mere protiv velikog kašlja "Vakcinacija za osmake, po preporuci i za trudnice".

DANAS - Komisija za istraživanje ubistava novinara objaviće podatke do kojih je došla u istraživanju ubistva Slavka Ćuruvije "Moramo da dišemo za vrat ovoj presudi". "Traže istragu o izborima i blokadu novca za Srbiju", o usvajanju Rezolucije Evropske unije o izborima u Srbiji.

INFORMER - List prenosi Vučićevu izjavu: "Ukidanjem dinara Kurti ukida Srbe".

KURIR - Najava obraćanja predsednika Srbije na sednici Saveta bezbednosti: "Ceo svet će čuti istinu o Kosovu". Male boginje se vratile u Srbiju "Oboleo dečak koji nije primio MMR vakcinu".

NOVA - "Požar u 'Namenskoj', povređeno osmoro radnika, dvoje teže", o nezgodi u fabrici u Lučanima. Lekari apeluju da se ponovo uvede provera brisa iz grla i nosa "Virusi haraju vrtićima, spas u strožoj kontroli zdravlja dece".

POLITIKA - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon sastanka sa ministrom odbrane Nemačke "O politici Srbije odlučuju samo njeni građani". "Kurtijev džihad na dinar", o stopiranom transportu srpskog novca na Jarinju.

SRPSKI TELEGRAF - Predstavnici opozicionih na sednici Evropskog parlamenta "Opozicija otišla u Strazbur da kuka", piše list.

Teme