Web Analytics
Popović (SSP): Jedino što će ući u istoriju je pokušaj SNS-a da zameni građane radi vlasti - BetaRS

Popović (SSP): Jedino što će ući u istoriju je pokušaj SNS-a da zameni građane radi vlasti

Politika | 09.02.2024 | access_time 12:35
Popović (SSP): Jedino što će ući u istoriju je pokušaj SNS-a da zameni građane radi vlasti
Foto: Evropski parlament/Mathieu CUGNOT

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović ocenila je danas, povodom izjave ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića da će Rezolucija EP ući u istoriju beščašća, da je "jedino što će ući u istoriju, pokušaj Srpske napredne stranke da zameni građane kako bi ostao na vlasti".

"Svima je jasno da Gorana Vesića i njegovu SNS ekipu, Srbija ne interesuje, njih interesuju samo fotelje kako bi nastavili da se bahate i bogate na račun građana. Srbiji će biti bolje kada opet bude slobodna, kada ljudi budu mogli da biraju bez pritisaka i ucena kada mediji budu u službi istine i kada institucije počnu da rade za narod i državu", ukazala je Popović u saopštenju.

Ona je reagovala na izjavu Vesića da će Rezolucija EP "ući u istoriju bešćašća" najviše zato što su u pripremi učestvovali opozicioni političari, a poručila je da u tom dokumentu nema ništa što je usmereno protiv Srbije, a traži se istraga i pravna odgovornost za izbornu krađu, kako je navela, "za koje postoje brojni i neupitni dokazi".

Teme