Web Analytics
Popović (SSP): Trg republike ponovo razvaljen, celu noć prevrću čuvene kocke - BetaRS

Popović (SSP): Trg republike ponovo razvaljen, celu noć prevrću čuvene kocke

Politika | 10.02.2024 | access_time 10:40
Popović (SSP): Trg republike ponovo razvaljen, celu noć prevrću čuvene kocke
prt.scr youtube

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović saopštila je jutros da je ponovo započeto preslaganje kocki na kolovozu na Trgu republike u Beogradu, podsećajući da je to urađeno više puta od 2019. godine, kada je rekonstruisan taj deo grada.


Popović je u saopštenju navela da su radnici sinoć počeli da vade i prekopavaju kocke, "u maniru ove nakaradne vlasti, pod okriljem noći, da bi sakrili svoje propuste i nedela".

"Ne mogu da rekonstruišu kako valja jedan Trg posle više od 400 dana i sa preko osam miliona evra, a kamoli da vode grad. Sada (predsednik Privremenog organa grada Aleksandar) Šapić očigledno postavlja nove kocke, a koliko će one izdržati ne znamo. Ono što znamo je da celu tu njihovu igrariju plaćaju svi Beograđani i to skupo", ocenila je ona.

Prema njenim rečima Beograđani sve to vide i znaju, zbog čega je vlast morala "da krade na izborima, kupuje glasove i vrši pritisak na birače da bi ostali na vlasti i nastavili da se bogate preko leđa građana".

Sekretarijat za javni prevoz Grada Beograda saopštio je ranije da će zbog radova u Vasinoj ulici, u kojoj se nalaze kocke, biti obustavljen gradski prevoz a pojedine linije ukinute.

Sve izmene, koje će trajati do ponedeljka 12. februara, mogu se pronaći na gradskom sajtu Beoinfo.

Teme