Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak 12. februar - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak 12. februar

Društvo | 12.02.2024 | access_time 08:15
Naslovne strane za ponedeljak 12. februar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 12. februar pišu o budućoj vlasti u Beogradu, stanju u Filharmoniji i dešavanjima na Kosovu.

ALO - Pod naslovom "Slaže čim zine, Kurti izmislio atentat" list piše o nastupu premijera Kosova Aljbina Kurtija na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

BLIC - "Vlast zavisi od SNS a ne od Nestorovića", o formiranju beogradske vlasti. List objavljuje svoju tradicionalnu listu "100 najmoćnijih žena u Srbiji".

VEČERNJE NOVOSTI - "Obuzdavanje cena kvadrata podići će nove zgrade", o tržištu nekretnina. "Ljubimac boluje, a vlasnik na bolovanju", o tome da li će Srbija pratiti praksu EU u slučaju bolesti kućnih ljubimaca.

DANAS - "Vučić jedino uspeo da ojača svoj rejting", o nedavnoj sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu. "Dobro i mnogo sviraju, a malo i loše plaćeni", o Beogradskoj filharmoniji.

INFORMER - "Srbi ustaju protiv zuluma, danas veliki protest u Kosovskoj Mitrovici", piše list.

KURIR - Pod naslovom "Opstanak" o današnjem okupljanju kososvskih Srba u podne povodom agresije koju nad njima sprovodi režim u Prištini.

NOVA - "Rezolucija nije ultimatum, vlast to govori iz panike", rekao je poslanik Evropskog parlamenta Klemen Grošelj, o nedavnoj Rezoluciji EP o decembarskim izborima u Srbiji. "Moler Željko ponudio da za džabe okreči porodilište", o humanom čoveku koga su pogodile priče o akušerskom nasilju.

POLITIKA - "Kurti dugim cevima brani od Srba otete opštine", o situaciji na severu Kosova. "Novi radari vide daleko preko granica Srbije", o 126. brigadi Vojske Srbije za vazdušno osmatranje, javljanje i navodjenje.

SRPSKI TELEGRAF - "Srbi kao jedan protiv Kurtija", list piše o današnjem okupljanju Srba sa Kosova u podne.

Teme