Web Analytics
Naslovne strane za nedelju, 18. februar 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za nedelju, 18. februar 2024. godine

Društvo | 18.02.2024 | access_time 10:15
Naslovne strane za nedelju, 18. februar 2024. godine
Foto: Beta/Dragan Gojić

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 18. februar pišu o smrti opozicionara Alekseja Navaljnog u ruskom zatvoru, o povratku zaboravljenih zaraznih bolesti zbog smanjenog odziva na vakcinaciju dece, i o drugim temama.

ALO - "Pala Avdejevka" o strateškoj pobedi Rusa u ratu sa Ukrajincima.

BLIC - List piše o protivnicima ruskog predsednika Vladimira Putina iz redova opozicije, bezbednosnih službi i medija, koji su svoj otpor "platili glavnom" u tekstu "Putinova lista smrti". Meteorolozi o najtoplijem februaru "Zima već odsvirala kraj".

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o proslavama na Kosovu povodom godišnjice jednostranog proglašenja nezavisnosti "Ne gradi se kuća na tuđoj zemlji". Episkop niški Arsenije za list kaže "Crkva promenila pristup da bude bliže mladima".

INFORMER - Pod naslovom "Živela Srbija" list piše o vatrometu organizovanom na Sretenje u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, kao i u gradovima Republike Srpske. "Umro najveći neprijatelj Vladimira Putina" o smrti ruskog opozicionog političara Alekseja Navaljnog.

KURIR - Pod naslovom "Užas" list piše o trovanju dece u klubu "Siner" u Beogradu.

POLITIKA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na minhenskoj bezbednosnoj konferenciji "EU ne može ili ne želi da utiče na Prištinu". U "Razgovoru nedelje" ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan kaže "BiH je atraktivno mesto za teroriste". U "Temi nedelje" o povratku zaboravljenih zaraznih bolesti "Rupe u bedemu kolektivnog imuniteta".

SRPSKI TELEGRAF - "Vučićeva borba za Srbiju" o sastanku u Minhenu na bezbednosnoj konferenciji. O smrti ruskog opozicionog političara "Navaljni ubijen, a telo nestalo".

Teme