Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak 19. februar - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak 19. februar

Društvo | 19.02.2024 | access_time 08:15
Naslovne strane za ponedeljak 19. februar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 19. februar pišu o konstitutivnoj sednici Skupštine Beograda i prenose izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da naprednjaci imaju većinu za formiranje gradske vlasti, pišu o finansiranju košarkaških klubova Zvezde i Partizana i o drugim temama.

ALO - O vremenskoj prognozi za februar "Stiže kiša, pa se vraća sunce".

BLIC - "50 najmoćnijih stranaca u Srbiji", tradicionalna lista "Blica". List piše: "Trovanje dece još misterija", afera "Siner".

VEČERNJE NOVOSTI - "Neki u vlasti ne razumeju težinu zadatka u Srbiji", predsednik Srbije Aleksandar Vučić o aktuelnim izazovima. List piše: "Kvadrat na Vračaru 10.450 evra", a to je naskuplje prodati kvadratni metar u 2023. godini.

DANAS - "Vučićev strah da se ne zameri nijednoj strani", kakvu poruku šalje predsednik Srbije izbegavanjem da iznese jasan stav o smrti Alekseja Navaljnog, piše list. Pod naslovom "Disciplinske prijave za disciplinovanje tužiteljke", list pita "da li je Bojana Savović iskoračila van svojih ovlašćenja učešćem u ProGlasu".

INFORMER - Izjava predsednika Srbije i člana Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića, povodom današnje konstitutivne sednice Skupštine grada "Imamo većinu u Beogradu!".

KURIR - "Sramno male kazne", o apelu stručnjaka za pooštravanje propisa za prodaju i točenje alkohola u klubovima.

NOVA - "Veštaci pola godine koče istragu o EPS", firma bliska vlasti naplatila prugu koju nije izgradila. List piše i da su "FON, ETF i Medicinski najtraženiji fakulteti".

POLITIKA - "Vožd, car, kralj, i knez na ulazu u parlamet", o skulpturama u Domu Narodne skupštine. List prenosi i pogled Vladimira Đukanovića, funkcionera naprednjaka koji kaže: "Hipokriza levo liberalnih".

SRPSKI TELEGRAF - Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, povodom rezolucije Evropskog parlamenta kojom se traži međunarodna istraga o izborima održanim 17. decembra prošle godine: "Podrška EU za dan pala za 10%".

Teme