Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak 22. februar 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak 22. februar 2024. godine

Društvo | 22.02.2024 | access_time 08:40
Naslovne strane za četvrtak 22. februar 2024. godine
Foto: Beta/Dragan Gojic

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 22. februar 2024. godine, najviše pažnje posvetili su raspadu pokreta "Mi - Glas iz naroda" doktora Branimira Nestorovića, a pišu i o novoj vladi, turizmu, Ekspu i vestima iz sveta.

ALO - "Opšti haos kod Nestorovića", o odnosima u pokretu "Mi - Glas iz naroda". "Evropljani ne veruju u pobedu Ukrajine", navodi list.

BLIC - Potpuni raskol u Nestorovićevom pokretu: "Ceo sistem se raspao za 20 minuta". Pravilnik za krizne situacije predviđa "U školama i alarm za uzbunu". Iz tenisa lepa vest: "Novak Đoković na vrhu ATP liste bar do 1. aprila".

VEČERNJE NOVOSTI - Branimir Nestorović najavio: "Formiraću sopstvenu stranku". O projektu u Hrvatskoj: "Potapaju jame sa kostima 554 Srba". Udari na narodne kuhinje na Kosovu: "Kurti im ne da ni na kazan".

DANAS - Nejasno šta će se sve naći na završnom računu svetske izložbe Ekspo u Surčinu koja će koštati Srbiju 17 milijardi evra: "Plaćamo i ono što nema veze sa Ekspom 2027". Novi zaplet u formiranju Skupštine Grada Beograda: "Raspao se Nestorovićev pokret Mi - Glas iz naroda". Povodom tvrdnji predsednika Srbije da će nadležni podići optužnice protiv grupe na čelu sa Milanom Radojičićem: "Traže se olakšavajuće okolnosti za Banjsku".

INFORMER - O nesuglasicama u pokretu "Mi - Glas iz naroda", list piše u tekstu "Nestorovićev pokret pred raspadom?". List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Stranci u Srbiji neće voditi istrage".

KURIR - U tekstu "Eksplozija boginja", o 11 novih slučajeva morbila u Srbiji. "Novina: Preko sajta e-Vaučer do jeftinijeg odmora u Srbiji", piše list.

NOVA - Predsednik najavio da u ponedeljak počinju konsultacije o novoj Vladi, ali "Srbija protiv nasilja i NADA neće na kanabe kod Vučića". Turbulentna dešavanja u taboru Branimira Nestorovića: "U raspadu pokret Mi - Glas iz naroda". Hotel "Jugoslavija" se prodaje za 27 miliona evra, nadmetanje 22. marta, a "Pored hotela planirane kule visine od čak 155 metara".

POLITIKA - Novi zaplet posle razlaza u vrhu pokreta "Mi - Glas iz naroda": "Šta će biti sledeći korak Branimira Nestorovića". Otvoren 45. Međunarodni sajam turizma: "Vučić: Prošle godine prvi put u istoriji imali smo više stranih nego domaćih turista". O ratu Rusije protiv Ukrajine: "Manje od 10 odsto Evropljana veruje u pobedu Ukrajine".

SRPSKI TELEGRAF - Pod naslovom "Vučićeve tri dobre vesti za Srbiju", list piše o najavama za struju, gas i penzije. "Gori Njujork zbog Trampa", o situaciji u SAD uoči ovogodišnjih predsedničkih izbora.

Teme