Web Analytics
Nestorović: Ne mogu da me isteraju iz pokreta, ja sam ovlašćeno lice u APR - BetaRS

Nestorović: Ne mogu da me isteraju iz pokreta, ja sam ovlašćeno lice u APR

Politika | 22.02.2024 | access_time 10:50
Nestorović: Ne mogu da me isteraju iz pokreta, ja sam ovlašćeno lice u APR
Foto: Screenshot/YouTube

Poslanik izabran na listi "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je danas da njega niko ne može da izbaci iz tog pokreta jer je on "ovlašćeno lice", što može da se proveri i u Agenciji za privredne registre.

U intervjuu za Hepi televiziju, Nestorović je rekao da suosnivač tog pokreta Branko Pavlović ne može da ga istera i da je čak i račun pokreta otvoren na njegovo ime, jer je bio nosilac liste.

"Znači da nikakve pare dobiti neće", rekao je Nestorović aludirajući na novac koji država isplaćuje strankama i pokretima koji imaju poslanike u parlamentu.

On je dodao da sukobi unutar pokreta "Mi - glas iz naroda" postoje već neko vreme i da je sve krenulo kada ga je čovek koji vodi knjige tog pokreta obavestio da jedan od suosnivača Dragan Stanojević pokušava da neovlašćeno uzme novac sa računa.

Nestorovićev saradnik Aleksandar Pavić izjavio je da ga je Stanojević vređao i pretio mu zbog te informacije i da nakon toga više nije bilo mogućnosti za saradnju.

Pavić je optužio Pavlovića da je u pokret doveo i Aleksandra Jerkovića, koji je bio nosilac liste za izbore u Beogradu, i da je problem nastao jer mu je obećao da će dobiti poslaničko mesto u parlamentu, iako o tome nije bilo dogovora.

Pokret "Mi - glas iz naroda" u republičkom parlamentu ima 13 poslanika dok u beogradskoj skupštini ima šest odbornika, što ih čini organizacijom od koje zavisi većina i formiranje nove vladajuće koalicije.
Ostale fotografije uz tekst

Teme