Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak 26. februar - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak 26. februar

Društvo | 26.02.2024 | access_time 08:30
Naslovne strane za ponedeljak 26. februar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o beogradskim izborima i konsultacijama oko budućeg premijera, na koje je pozvao predsednik Srbije.

ALO - O političkim dešavanjima u Crnoj Gori "Milatović i Spajić ko Momo i Milo".

BLIC - "Novi izbori su sad najrealnija opcija", kazala je o formiranju vlasti u Beogradu premijerka Ana Brnabić. "Usne im pumpaju maseri i kamiondžije", o "crnom tržištu" estetskih zahvata u Srbiji i regionu.

VEČERNJE NOVOSTI - "Opozicija neće na Andrićev venac", o konsultacijama o budućoj Vladi Srbije, na koje je pozvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Odmaranje u Grčkoj krajem maja 120 evra", o popustima za odmor u Grčkoj.

DANAS - List piše da Agencija za borbu protiv korupcije postupa po prijavi protiv predsednice Saveta REM-a u slučaju "nacistička uniforma", u tekstu pod naslovom: "Javnost i mediji su osnov za borbu protiv korupcije", "Vučićevo srce je u Moskvi, a novčanik u Briselu", rekla je naučna saradnica u Vašingtonu Ivana Stradner.

INFORMER - List piše da je oboren rekord "Hektar zemlje u Vojvodini 500.000 evra".

KURIR - "Skandal", o izjavi hrvatskog ministra spoljnjih poslova Gorana Grlića Radmana u vezi sa spoljnom politikom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zbog koje je Srbija uputila protestnu notu Hrvatskoj.

NOVA - "Sprema se izveštaj o trošenju novca iz fondova EU u Srbiji", kazao je kopredsednik Zeleno levog fronta Radomir Lazović. List piše da su novi beogradski izbori sve izvesniji u tekstu pod naslovom: "Mobilizacija naprednjaka".

POLITIKA - "Najverovatnije će se ići na nove izbore u Beogradu", kazala je premijerka Ana Brnabić. "Hoće li Evropa zabraniti otrove u igračkama", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - "Hrvatski udar na Vučića i Srbiju", o izjavi hrvatskog ministra spoljnjih poslova da predsednik Srbije ne može da sedi na dve stolice, a povodom zahteva za usklađivanje spoljnje politike sa EU.

Teme