Web Analytics
Naslovne strane za utorak 27. februar - BetaRS

Naslovne strane za utorak 27. februar

Društvo | 27.02.2024 | access_time 08:25
Naslovne strane za utorak 27. februar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak 27. februar 2024. pišu o najavi dolaska kineskog predsednika u Srbiju, novim izborima u Beogradu, konsultacijama o novoj vladi i ostalim ekonomskim i društvenim temama.

ALO - "Leukemiju i veliki kašalj leče vitaminom C", piše list o lečenju na Fejsbuk grupama.

BLIC - O pozadini sukoba u "Nestorovićevom pokretu"- "Više od 4.000.000 razloga za svađu". Počelo oduzimanje vozila bahatim šoferima: "Bez automobila bi moglo da ostane čak 10.000 vozača". Đoković i Divac na tribinama "Srpsko veče u Los Anđelesu".

VEČERNJE NOVOSTI - Potvrđena poseta kineskog predsednika: "Si stiže da zacementira partnerstvo sa Srbijom". Zamka za sastanak u Briselu "I bankari u odbrani Kurtijeve otimačine". Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović kaže "Povlačenje pravilnika ne bi bilo katastrofa".

DANAS - Nastavljaju se reakcije na dodeljivanje ordena Veselinu Miliću, koji je javnosti pokazao spisak iz "Ribnikara"- "Nagrađivati hrabre, a ne režimu lojalne policajce". Konsultacije predsednika Srbije sa predstavnicima partija i izbornih lista: "Nestorović ide na kanabe, Vučić čeka izveštaj OEBS-a". O "naprednjačkom autovanju" Milice Đurđević Stamenkovski u Utisku nedelje "Liderka Zavetnika je postala desna Gordana Čomić".

NOVA - Sve bliži izlazak na birališta u glavnom gradu "Vlast hoće izbore u Beogradu 28. aprila". Predsednik Stranke Srbija centar Zdravko Ponoš kaže "Vučić nema ugled u svetu, potrošiće ga kao Pinočea". Diplomci medicinskog fakulteta godinama volontiraju dok se ne zaposle "Medicinari sa prosekom ispod devet bez šanse za posao u Srbiji".

INFORMER - "Si Đinping dolazi u Srbiju", piše list o najavljenoj poseti predsednika Kine.

KURIR - "Stop bahatima", policija privremeno oduzela već tri vozila nesavesnim vozačima.

POLITIKA - Vučić priredio svečanost povodom kineske Nove godine "Si Điping dolazi u Srbiju". List piše da "zagrebački trbuhozborci" prenose poruke stranih šefova "Da li Plenković i Zapad govore iz grla Grlić Radmana?". "Strane direktne investicije veće od 4,5 milijardi evra", piše list.

Teme