Web Analytics
Fudbaler Partizana Zahid najbolji igrač 21. kola Super lige - BetaRS

Fudbaler Partizana Zahid najbolji igrač 21. kola Super lige

Fudbal | Izvor: Beta | 27.02.2024 | access_time 09:35
Fudbaler Partizana Zahid najbolji igrač 21. kola Super lige
Fudbaler Partizana Gajas Zahid proglašen je za najboljeg igrača 21. kola Super lige Srbije.

Zahid je u utakmici 21. kola u kojoj je Partizan 17. februara na svom terenu pobedio IMT 5:2, postigao gol i imao dve asistencije, Bojanu Kovačeviću iz kornera i Jung Džun Gohu, navodi se u današnjem saopštenju na sajtu crno-belih.

"Naravno da je ovo važno za svakog igrača, jer je to dokaz da možete svojim angažovanjem na terenu da pomognete timu. Za nas je značajno što smo krenuli dobro u polusezoni. Prva utakmica je bila teška iz mnogo razloga, pobedili smo potom, uz malo stresa na početku i IMT 5:2. Ali, na kraju je važno da smo ostvarili dobar rezultat i nastavili dalje, a tako je sad bilo i u Surdulici. Nimalo laka utakmica, ali važna tri boda", rekao je Zahid.

On je rekao i da mu je drago što su novi igrači postigli golove jer je njihovo samopouzdanje važno, da su se dobro uklopili i da će tek pokazati zbog čega su došli u Partizan.

Zahid je uporedio početak jesenjeg dela polusezone i početak prolećnog dela.

"Bilo je u prošlosti nekih utakmica gde smo se vraćali i posle 0:1 ili 0:2. Nadam se da ove polusezone neće toga biti, već da ćemo ranije sve rešavati. Gledamo samo sledeću utakmicu i želimo da damo najviše našim navijačima. Želimo ih u Humskoj", naveo je Zahid.

Utakmicu 23. kola Super lige Srbije Partizan igra na domaćem terenu, u subotu 2. marta od 18.30 protiv Železničara iz Pančeva.

Teme