Web Analytics
Unikredit banka: Sajam ženskog preduzetništva 6. i 7. marta, povodom Dana žena - BetaRS

Unikredit banka: Sajam ženskog preduzetništva 6. i 7. marta, povodom Dana žena

Ekonomija | Izvor: Beta | 27.02.2024 | access_time 13:00
Unikredit banka: Sajam ženskog preduzetništva 6. i 7. marta, povodom Dana žena
Foto: Beta/Amir Hamzagic
Unikredit (UniCredit) banka u Srbiji saopštila je danas da će, povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena - 8. marta organizovati Sajam ženskog preduzetništva 6. i 7. marta ispred centralne banke na Novom Beogradu.

Banka je pozvala zainteresovane žene da se prijave do 4. marta, kako bi izlagale i prodavale svoje rukotvorine i proizvode.

"Kao društveno odgovorna kompanija koja se može pohvaliti činjenicom da od ukupnog broja zaposlenih čak 68 odsto čine dame, a da njihov broj nikako ne manjka ni na menadžerskim pozicijama, Unikredit banka je tokom cele godine posvećena ravnopravnosti i obezbeđivanju jednakih mogućnosti za sve", piše u saopštenju.

Istaknuto je da je 8. mart jedan od dana kada se podsećaju šta znači rodna ravnopravnost i kako se ona u Unikreditu živi i osnažuje, ali i kako se širi u celoj zajednici. 

Iz Unikredit banke su naglasili da ove godine, kroz organizovanje dvodnevnog Sajma ženskog preduzetništva, teže da podrže i osnaže žene preduzetnice, bez obzira da li su klijentkinje ili ne, pruživši im platformu da predstave svoje proizvode i usluge publici.

Kako je precizirano, ukupno 12 preduzetnica (šest prvog i šest drugog dana sajma) dobiće besplatan štand ispred centrale banke, na kom će, bez obzira na vrstu proizvodnje, moći da prodaje i izloži svoje proizvode.

Na taj način, banka će osim izlaganja i prodaje, preduzetnicama omogućiti razmenu iskustava i povezivanje sa drugim preduzetnicama i dati priliku za promociju njihovog brenda.

Sve zainteresovane preduzetnice mogu se prijaviti na mail adresu pr@unicreditgroup.rs, uz kratak opis svog preduzetničkog poduhvata sa objašnjenjima o svom dosadašnjem radu i proizvodima/uslugama koje nudi.

Teme