Web Analytics
Naslovne strane za sredu, 28. februar, 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za sredu, 28. februar, 2024. godine

Društvo | 28.02.2024 | access_time 08:20
Naslovne strane za sredu, 28. februar, 2024. godine
Foto: Beta/Dragan Gojić

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od srede, 28. februara pišu o finalnom izveštaju Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) o decembarskim izborima u Srbiji.

BLIC - "Deca i subotom u vrtiću", o pilot projektu u Zrenjaninu. "Zapad bi da šalje vojnike u Ukrajinu", piše list.

VEČERNJE NOVOSTI - "Veće plate radnicima u kulturi", kazala je ministarka kulture Maja Gojković. "Hrana za Evropu pravo iz Surčina", o novoj fabrici švajcarske kompanije "Nestle".

DANAS - "Vučić dominirao kampanjom", o finalnom izveštaju Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) o decembarskim izborima u Srbiji. "U Briselu dobro znaju koliko je situacija loša", rekao je kopredsednik Zeleno levog fronta Radomir Lazović, koji je u delegaciji koalicije "Srbija protiv nasilja" u Briselu.

NOVA - List piše da je hapšenje vojnog sindikalca Novice Antića osveta vlasti, u tekstu pod naslovom: "VBA za naprednjake ruši sindikat u Vojsci". U tekstu pod naslovom "Potvrda izborne krađe", list piše da ODIHR traži reviziju biračkog spiska i rešavanje problema migracije birača.

POLITIKA - "Na većini fakulteta UB školarine neće poskupeti", piše list. "Vučić: "Nestle" je uzor za inventivnu Srbiju", o novoj fabrici švajcarske kompanije u Surčinu.

Teme