Web Analytics
BookTok hit 'Mesec bez meda' Kristine Loren u prodaji - BetaRS

BookTok hit 'Mesec bez meda' Kristine Loren u prodaji

Kultura | 29.02.2024 | access_time 13:10
BookTok hit 'Mesec bez meda' Kristine Loren u prodaji
Foto: Vulkan/Promo

Vulkan izdavaštvo objavilo je BookTok senzaciju Mesec bez meda, roman koji su za "must read" proglasili TODAY, Us Weekly, Bustle, BuzzFeed, Goodreads, Entertainment Weekly, Publishers Weekly.

U središtu priče su Oliv i Itan i njihov medeni mesec iz snova. Oliv nikada nema sreće, ali je zato njena identična sestra bliznakinja Ejmi, s druge strane, verovatno najsrećnija osoba na svetu. Dok se sprema da se uda za muškarca iz snova, Oliv je primorana da se lepo ponaša prema svom neprijatelju: kumu Itanu.

Ipak, možda je došao red na Oliv da bude srećne ruke. Kada se svi gosti na venčanju – osim Oliv i Itana – otruju hranom, njih dvoje čeka plaćeni medeni mesec iz snova na Havajima. Ostavljajući međusobnu mržnju po strani, Oliv i Itan kreću u raj. Međutim, kada Oliv naleti na svog budućeg šefa, mala bela laž koju mu je izgovorila izmiče kontroli.

Primorani da glume zaljubljene mladence, ona i Itan zbližavaju se više nego što su očekivali. Ubrzo, Oliv otkriva da joj možda ne smeta da se pretvara. U stvari, ona počinje da se oseća nekako...srećno.

"Kakva radosna, topla, dirljiva knjiga! Ovo je priča koju treba da pročitate ako želite da se smejete toliko da vas lice zaboli". – Džasmin Gilori, autorka bestselera Prosidba

Kristina Loren je pseudonim autorskog para koji čine najbolje drugarice Loren Bilings i Kristina Hobs. Pišu savremene ljubavne romane i romane za tinejdžere, a čak petnaest njihovih knjiga postale su bestseleri Njujork tajmsa. Njihovi romani prevedeni su na više od 30 jezika.

Čitalačku senzaciju Mesec bez meda potražite na sajtu vulkani.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

Teme